Notifications
Clear all

Register Forum Doesn't Submit - Returns To Sign Up Page

25 Posts
3 Users
1 Likes
345 Views
therkf
Posts: 15
Topic starter
(@therkf)
Active Member
Joined: 2 months ago

Cache excludes

Reply
therkf
Posts: 15
Topic starter
(@therkf)
Active Member
Joined: 2 months ago

Cache purged

Reply
Robert
Posts: 9739
Admin
(@robert)
Support Team
Joined: 7 years ago

@therkf,

I see such texts in your page content. What is this??

>REGISTRATION ATTEMPT BLOCKED</strong>: This site requires a security token created when the page loads for all registration attempts. Please ensure JavaScript is enabled and try again.

wpForo doesn't have such things in the registration form. Are you using custom scripts or plugins to protect your registration form? Please find and remove all.

Search in functions.php file of current active WP theme, search in /wpforo/ folder in the WP active theme, you may have customized WP template files. Search in plugins and remove all registration protecting plugins.

So wpForo registration for is crashed by some plugin or script, we cannot help you fix this issue, this is not wpForo issue, you should find the conflict maker and disable it.

 

Reply
1 Reply
therkf
(@therkf)
Joined: 2 months ago

Active Member
Posts: 15

@robert I was able to get that message to appear only once in all my experimenting. And looking at the full code of the message, it appears to be coming from wpForo, not Wordfence.

Reply
therkf
Posts: 15
Topic starter
(@therkf)
Active Member
Joined: 2 months ago

Interesting. I'm not seeing that text at all. Even if I don't check the recaptcha box.

Any chance you didn't click the box before submitting?

Reply
4 Replies
Robert
Admin
(@robert)
Joined: 7 years ago

Support Team
Posts: 9739

@therkf,

That text is hidden in the page source code, you should press Ctrl+U and scroll down to see it. wpForo is injured by some plugin or scrip, so please read my previous post and try to find and remove it.

Reply
therkf
(@therkf)
Joined: 2 months ago

Active Member
Posts: 15

@robert thank you - but I did check the source code as well, and it's not there.

Reply
Robert
Admin
(@robert)
Joined: 7 years ago

Support Team
Posts: 9739

@therkf ,

Try to register, then after the page refresh check the page source.

Reply
dimalifragis
(@dimalifragis)
Joined: 2 years ago

Noble Member
Posts: 1663

@therkf Trying to REGISTER, i get this:

 

Uncaught TypeError: window.jQuery is not a function

https://greatlakesfloralassociation.org/sign-up/?redirect_to=https://greatlakesfloralassociation.org/forum/want-to-buy-a-shop/:97 2" role="listitem">    <anonymous> https://greatlakesfloralassociation.org/sign-up/?redirect_to=https://greatlakesfloralassociation.org/forum/want-to-buy-a-shop/ :972

https://greatlakesfloralassociation.org/sign-up/:972:2 0" href="https://greatlakesfloralassociation.org/sign-up/?redirect_to=https%3A%2F%2Fgreatlakesfloralassociation.org%2Fforum%2Fwant-to-buy-a-shop%2F">sign-up:972:20

https://greatlakesfloralassociation.org/sign-up/?redirect_to=https://greatlakesfloralassociation.org/forum/want-to-buy-a-shop/:97 2" role="listitem"><anonymous> https://greatlakesfloralassociation.org/sign-up/?redirect_to=https://greatlakesfloralassociation.org/forum/want-to-buy-a-shop/ :972
https://greatlakesfloralassociation.org/sign-up/?redirect_to=https://greatlakesfloralassociation.org/forum/want-to-buy-a-shop/:97 2" role="listitem"> 
https://greatlakesfloralassociation.org/sign-up/?redirect_to=https://greatlakesfloralassociation.org/forum/want-to-buy-a-shop/:97 2" role="listitem"> 
Reply
dimalifragis
Posts: 1663
(@dimalifragis)
Noble Member
Joined: 2 years ago

Are you running, Wordfence?

Reply
5 Replies
therkf
(@therkf)
Joined: 2 months ago

Active Member
Posts: 15

@dimalifragis Yes, we are.

Do I need to make adjustments for wpForo within the Wordfence settings?

Reply
dimalifragis
(@dimalifragis)
Joined: 2 years ago

Noble Member
Posts: 1663
Posted by: @therkf

@dimalifragis Yes, we are.

Do I need to make adjustments for wpForo within the Wordfence settings?

I don't believe this is an issue between wpForo and Wordfence. It is some issue between Wordfence and some other plugin you run.

This message comes from Wordfence, this is the only help i can provide at this point.

Reply
therkf
(@therkf)
Joined: 2 months ago

Active Member
Posts: 15

@dimalifragis my best guess right now is that it's an issue with both Wordfence and wpForo trying to implement reCaptcha.

Wordfence is set to do it on the login and register pages. So is wpForo. My guess is that wpForo is showing its version, but Wordfence is not able to, so it's failing the registration.

BUT - having said all of that - I'm still not able to replicate any of the error messages that have been reported here.

Reply
therkf
(@therkf)
Joined: 2 months ago

Active Member
Posts: 15

I disabled recaptcha on both Wordfence and wpForo.

Cache excluded, Cloudflare flushed and on dev mode, this is about as clean as possible.

No change. 

I can't figure out what it could be.

Reply
dimalifragis
(@dimalifragis)
Joined: 2 years ago

Noble Member
Posts: 1663
Posted by: @therkf

I disabled recaptcha on both Wordfence and wpForo.

Cache excluded, Cloudflare flushed and on dev mode, this is about as clean as possible.

No change. 

I can't figure out what it could be.

Then disable for 5 minutes Wordfence and test. Using some incognito mode or clear your browser cache.

I was able to register via "/wp-login.php?action=register" and worked right.

Reply
Page 2 / 3
Share: