Notifications
Clear all

wpForo 1.x.x [Closed] Reply, like, quote, edit, delete not working for subscribers

3 Posts
2 Users
0 Reactions
620 Views
Posts: 76
Topic starter
(@jeanne)
Estimable Member
Joined: 7 years ago

My subscribers are unable to get the functions reply, like, quote, report, edit, delete -- the entire line that is normally available for subscribers on my forum.  In the settings, those privileges are enabled as available to subscribers and those settings haven't changed for years. 

 But we had page loading delays (latency) because of a known issue with the host (Godaddy), as well as another problem that was spotted and fixed.  When the site began loading properly again yesterday, a new problem appeared that while subscribers are able to post, they can't reply, like, quote, report, edit, or delete.

Administrators are able to perform all functions. 

The wpforo plugin was updated two days ago to the current level.

Any ideas how to fix this?

2 Replies
dimalifragis
Posts: 2614
(@dimalifragis)
Famed Member
Joined: 4 years ago

I checked your site and it is full with errors. Press F12 and check the console. And i mean a lot of them.

The majority of them point to Autoptimize. Some other also. And actually it never finish loading. This is not a well working site. Something is wrong with it. Going to the forums, i get "The connection has timed out".

So i would suggest to find and fix those issues first. Debug log can also help you.

 

dimalifragis
Posts: 2614
(@dimalifragis)
Famed Member
Joined: 4 years ago

Still there are JS issues. Several of them.

Check them with F12. From Avada theme now.