Notifications
Clear all

wpForo 1.x.x [Closed] Title is not showing?

14 Posts
4 Users
0 Reactions
1,543 Views
Posts: 18
 kedy
Topic starter
(@kedy)
Eminent Member
Joined: 4 years ago

Nice reply. Well it was working fine earlier. After updates of wpforo. it got buried. Anyway thanks

Posts: 18
 kedy
Topic starter
(@kedy)
Eminent Member
Joined: 4 years ago

try to share any post from this forum on social media. the title is not grabbing on social media. this is wired.

https://ukdigital.in/community/

3 Replies
dimalifragis
(@dimalifragis)
Joined: 4 years ago

Famed Member
Posts: 2609
Posted by: @kedy

try to share any post from this forum on social media. the title is not grabbing on social media. this is wired.

https://ukdigital.in/community/

I think we have been talked about this already.

REMOVE this:

<!-- Cached by WP-Optimize (gzip) -  https://getwpo.com  - Last modified: Sat, 10 Jul 2021 09:12:55 GMT -->

 

 kedy
(@kedy)
Joined: 4 years ago

Eminent Member
Posts: 18

@dimalifragis yes. but I really want solution for this.

Removed WP optimize.

dimalifragis
(@dimalifragis)
Joined: 4 years ago

Famed Member
Posts: 2609
Posted by: @kedy

@dimalifragis yes. but I really want solution for this.

Removed WP optimize.

Well if you do not follow some instuctions that come from wpForo staff and other people that try to help, we are not getting anywhere.

We are all spending time to help people out, but there is no FAST way to do this. You must also help and please keep in mind this is a FREE plugin and FREE support.

 

Page 2 / 2