Notifications
Clear all

wpForo 1.x.x [Closed] Unread posts not showing bold in update

4 Posts
2 Users
0 Reactions
2,079 Views
Posts: 12
Topic starter
(@nohero)
Eminent Member
Joined: 7 years ago

Unread posts not showing bold in update as they should.

Any ideas?

3 Replies
Robert
Posts: 10518
Admin
(@robert)
Support Team
Joined: 8 years ago

As far as I see this is your second report of issue. Please make sure you did correct update.

IMPORTANT (updating notes)

1. If you have a customized copy of wpForo template files in your WP theme /wpforo/ folder please update them. wpForo 1.4.0 requires new template files.
2. If you see style issues after update, please refresh forum page twice or do Ctrl+F5 on forum front-end to load new styles.
3. If you have wpForo addons, please update them right after wpForo update. Don't update them before wpForo update.
4. In case you update forum and you have a large database, please make your forum faster using this instruction...
5. To load your customized colors please refresh forum front-end page twice.
6. If you have a Cache Plugin, please delete all caches after wpForo update.
7. If you use CDN and found some issue please purge it.

You post doesn't have any information to allow me help you. Please be informative when you ask for support. At least please leave your forum URL to allow us check CSS conflicts.

 

1 Reply
(@nohero)
Joined: 7 years ago

Eminent Member
Posts: 12

Thanks

Can you check www.iwgarrison.co.uk

Robert
Posts: 10518
Admin
(@robert)
Support Team
Joined: 8 years ago

It works fine for us.

It seems your browser doesn't support cookies or something is blocked on your end.

Or maybe you've already visited both forums and they are not bold, they are already read by you and should not be bold. Create a new forum/topic and test it, then test it on other browsers/devices.