Notifications
Clear all

wpForo 1.x.x [Closed] Why doesn't Google index pages?

7 Posts
3 Users
0 Reactions
1,206 Views
Posts: 33
Topic starter
(@onurkansan)
Trusted Member
Joined: 3 years ago

Every post I share on the Normal Site is indexed by google in a short time, while the posts on the forum page are not indexed even though months have passed. Why? Is there something on the site that prevents it from being indexed?

6 Replies
dimalifragis
Posts: 2612
(@dimalifragis)
Famed Member
Joined: 4 years ago

Hi,

1. REMOVE this:

<!--
	generated in 1.835 seconds
	450072 bytes batcached for 300 seconds
-->


2. Create a Google Webmaster account and check what is happening.

Also there are errors/issues on your pages, press F12 to see them an fix them. Something about "criteo".

Posts: 33
Topic starter
(@onurkansan)
Trusted Member
Joined: 3 years ago
Posted by: @dimalifragis

<!-- generated in 1.835 seconds 450072 bytes batcached for 300 seconds -->

I don't know how to remove it. Can you explain it in detail?

1 Reply
dimalifragis
(@dimalifragis)
Joined: 4 years ago

Famed Member
Posts: 2612
Posted by: @onurkansan
Posted by: @dimalifragis

<!-- generated in 1.835 seconds 450072 bytes batcached for 300 seconds -->

I don't know how to remove it. Can you explain it in detail?

I have no idea what that caching is, maybe ask your provider.

But no cache should be used with wpForo. If you need caching, use a proper caching plugin that allows you to EXCLUDE wpForo page.

 

Tutrix
Posts: 1328
(@tutrix)
Noble Member
Joined: 4 years ago
Posted by: @onurkansan

I don't know how to remove it. Can you explain it in detail?

maybe you have installed this plugin > Batcache

Posts: 33
Topic starter
(@onurkansan)
Trusted Member
Joined: 3 years ago
Posted by: @onurkansan

I don't know how to remove it. Can you explain it in detail?

 

I did not use any caching plugin. I canceled the cache from wpforo too

Page 1 / 2