wpForo 1.9.9 is rel...
 
Notifications
Clear all

[Closed] wpForo 1.9.9 is released!

18 Posts
6 Users
14 Likes
4,805 Views
Robert
(@robert)
Posts: 9710
Support Team Admin
Topic starter
 

We've just released wpForo 1.9.9 version.

This version is released for WordPress 5.8 compatibility. A few bugs are fixed, and some changes have been done for most popular SEO plugin compatibility (Yoast SEO, All in One SEO, Rank Math SEO).

Β 

Important update notes

  • After the update, please delete all caches.
  • If you have a Minifier/Optimizer plugins, please delete all caches.
  • If you use CDN and found some issues, please purge it.
  • Some JS and CSS files are changed, please refresh (press Ctrl+F5) on forum front-end twice to reset browser cache, otherwise you'll see crashed design.

Β 

Changelog:

  • Compatibility: WordPress 5.8
  • Compatibility: All in One SEO plugin (no conflict with wpForo SEO)
  • Compatibility: Yoast SEO plugin (no conflict with wpForo SEO)
  • Compatibility: Rank Math SEO (no conflict with wpForo SEO)
  • Compatibility: Changes to display registration errors (for CleanTalk)
  • Added: New hooks for debugging
  • Added: New language files, existing ones are updated
  • Fixed Bug: Problem with auto-complete search of topic tags
  • Fixed Bug: Fatal error - Undefined method wpdb::db_server_info()
  • Fixed Bug: Fatal Error - Unsupported operand types in functions.php
  • Fixed Bug: PHP Notice - Trying to access array offset on value
  • Fixed Bug: wpforo_strip_shortcodes function removes http links

In case you want to say thank you !)
We'd really appreciate and be thankful if you leave a good review on plugin page. This is the best way to say thank you to this project and support team.

 
Posted : 22/07/2021 8:06 pm
arioman, gsmdahisi, hector and 3 people reacted
hector
(@hector)
Posts: 108
Estimable Member
 

Two wpForo updates in less than 10 days. Cool!

 
Posted : 22/07/2021 9:37 pm
selsebil, BerndG and Robert reacted
adisaputro
(@adisaputro)
Posts: 89
Estimable Member
 

Meanwhile, I'm still using wpforo 1.9.6 version πŸ™‚

btw thanks for the update

 
Posted : 23/07/2021 3:00 am
adisaputro
(@adisaputro)
Posts: 89
Estimable Member
 

Looks like emoji was broken in here.

 
Posted : 23/07/2021 3:01 am
Robert
(@robert)
Posts: 9710
Support Team Admin
Topic starter
 
Posted by: @adisaputro

Looks like emoji was broken in here.

😕 😐 works fine.

In case you want to say thank you !)
We'd really appreciate and be thankful if you leave a good review on plugin page. This is the best way to say thank you to this project and support team.

 
Posted : 23/07/2021 5:18 am
adisaputro
(@adisaputro)
Posts: 89
Estimable Member
 

@robert I don't know, but seems emoji are not showing. I'm using Opera browser. This is the screenshot:

Β 

 
Posted : 23/07/2021 5:25 am
Robert
(@robert)
Posts: 9710
Support Team Admin
Topic starter
 
Posted by: @adisaputro

@robert I don't know, but seems emoji are not showing. I'm using Opera browser. This is the screenshot:

That's you device/browser issue. Please check with other devices.

In case you want to say thank you !)
We'd really appreciate and be thankful if you leave a good review on plugin page. This is the best way to say thank you to this project and support team.

 
Posted : 23/07/2021 5:44 am
BerndG reacted
OMTesla
(@omtesla)
Posts: 209
Active Member
 

Hello, thanks for updates.

I see an old issue.

1. all WP members are not counted proper by wpForo, I have more than wpForo show.
2. also in Usergroups it show 2 Admin but when pressing to view them it show only me.

How to solve (1)?
Is there a secret Admin (2)?

 
Posted : 23/07/2021 11:07 am
Robert
(@robert)
Posts: 9710
Support Team Admin
Topic starter
 
Posted by: @itesla

1. all WP members are not counted proper by wpForo, I have more than wpForo show.

This is not an issue, this is the forum working logic, it was added one year ago. wpForo doesn't count inactive users. You can see the active and inactive users count in Dashboard > Forums > Members admin page.

Here is the instruction how to disable this behavior (read 1.7.4 version changelog): https://wpforo.com/community/wpforo-announcements/wpforo-1-7-3-is-released/

Posted by: @itesla

2. also in Usergroups it show 2 Admin but when pressing to view them it show only me.

I have no idea. Maybe some user have two usergorups (secondary), or some user has not been properly removed. In any case, I have no answer for this. This is not a plugin core issue.

In case you want to say thank you !)
We'd really appreciate and be thankful if you leave a good review on plugin page. This is the best way to say thank you to this project and support team.

 
Posted : 23/07/2021 6:01 pm
OMTesla reacted
OMTesla
(@omtesla)
Posts: 209
Active Member
 

@robertΒ 

Yes I agree, you are right.

Thanks.

 
Posted : 24/07/2021 10:54 am
hector
(@hector)
Posts: 108
Estimable Member
 
Posted by: @adisaputro

Looks like emoji was broken in here.

I use Windows 7 with the Google Chrome browser and when I updated to WordPress 5.8 the emojis stopped coming out. I think then that this is a WordPress problem and not wpForo.

This problem is only when I use Windows 7, because if I use Windows 10 the emojis do appear.

Any solution to this?

Β 

 
Posted : 24/07/2021 3:51 pm
Macky
(@percysgrowroom)
Posts: 951
Noble Member
 
Posted by: @hector

Any solution to this?

upgrade to windows ten πŸ˜‰Β 

Check out my Wpforo forum, lots of customisations and add ons πŸ™‚
Percys Grow Room

 
Posted : 24/07/2021 4:04 pm
adisaputro
(@adisaputro)
Posts: 89
Estimable Member
 

@hector I'm using Windows 7 too with newer version of Opera browser and emoji was broken. Take a look on my screenshot. This is from this website.

Β 

 
Posted : 24/07/2021 4:35 pm
adisaputro
(@adisaputro)
Posts: 89
Estimable Member
 

@percysgrowroom I'm sorry but Windows ten is too heavy for my computer πŸ™‚

 
Posted : 24/07/2021 4:40 pm
hector
(@hector)
Posts: 108
Estimable Member
 
Posted by: @percysgrowroom
Posted by: @hector

Any solution to this?

upgrade to windows ten πŸ˜‰Β 

I am not the only user who uses the forum, I cannot force the user to use Windows 10.

 
Posted : 24/07/2021 10:21 pm
Page 1 / 2
Share: