Notifications
Clear all

[Closed] Forum Login Issue

15 Posts
5 Users
1 Reactions
5,587 Views
Posts: 43
Topic starter
(@louie)
Trusted Member
Joined: 7 years ago

I keep getting errors trying to use this forum with my purchased theme.

When I login using the forum log-in module, I get weird errors.

See here:  https://prnt.sc/khw5mk

 

14 Replies
Sofy
Posts: 4491
 Sofy
Admin
(@sofy)
Support Team
Joined: 6 years ago

Hi Louie,

We couldn't find this issue. Please describe when exactly does this issue happen.

https://www.screencast.com/t/LFeCzlfH1Qer

Posts: 43
Topic starter
(@louie)
Trusted Member
Joined: 7 years ago

If I am not logged in, if I go to the login page: 

http://www.cappersinfo.com/forums/?wpforo=signin

A message pops up that says "Email has been sent"

Screenshot:  https://prnt.sc/krsf4c

Feel like its going to constantly throw off visitors.

I am working with a theme that constantly gets updates to work with the latest framework and works well with BuddyPress and BBPress.  So, there shouldn't be any issues working with this plugin.  

Posts: 43
Topic starter
(@louie)
Trusted Member
Joined: 7 years ago

People are not able to properly reset their passwords.  They get the email link, but they get weird messages 

The wrong messages come up at the wrong times.  I get "invalidcombo" a lot.   I even get "email has been sent" when entering my incorrect password.  

It's actually turning old users away from my site. (who used to be active before I moved from vbulletin).

It's becoming an urgent matter.  Please assist.

Switching to this software has killed my forums activity cause people can't seem to reset their passwords and get on their account.  I've emailed users telling them to reset and some have tried and failed.   Even the few who actually do get their passwords working and get on say that they had a lot of trouble doing so.

All the paid plugins look great and I'd even consider using them if I could get the forums working and the user experience to work the way it does here (on this support forum).  But, I am stuck right now.  

Posts: 1602
(@anonymous20)
Noble Member
Joined: 8 years ago

@louie You use Cloudflare and that c**p W3 cache, impossible to test....

Page 1 / 3