argentetsalaire
@argentetsalaire
Eminent Member
Topics: 5 / Replies: 24
Reply
RE: Performance Insert / Update New post

I just add both /forum//forum/(.*)/ as @tutrix sugested. But no differences: The forum is still fast when reading posts, but still slow when p...

1 year ago
Reply
RE: Performance Insert / Update New post

@tutrix Yes i tried both. but as is told @dimalifragis, i am quite sure WP Rocket do not cache my forum as the wprocket forum cache folder is empty...

1 year ago
Reply
RE: Performance Insert / Update New post

@dimalifragis When i type "/forum/(.*)" WP Rocket automatically replace with "/forum/(.*)/" when i save the settings. But it doen't seems to b...

1 year ago
Reply
RE: ShortCode [post_body]

@chris I am on this page admin.php?page=wpforo-settings&wpf_tab=subscriptions Email Template - New Topic Notification I use the short code ...

1 year ago
Topic
Replies: 3
Views: 372
Reply
RE: Performance Insert / Update New post

@dimalifragis Yes i read the post and followed the WPROcket exclusion as you can see on this screenshot.  wprocket.png

1 year ago
Reply
RE: Performance Insert / Update New post

@dimalifragis Ok I stopped Redis. But For WP Rocket as you can see on this screenshot, /forum/ is excluded and in the cache folder of WP Rocket, th...

1 year ago
Reply
RE: Emoji shows as a question mark.

@chris, it's ok now emojis are showing. But my Emoji addon do not work.When i click on the emoji button at the bottom right, nothing happens ...

1 year ago
Reply
RE: Performance Insert / Update New post

@dimalifragis I already exclude /forum/(.*) from Rocket. No idea to exclude from Redis. But i already tried without Redis, and posting a message is ...

1 year ago
Topic
Reply
RE: Emoji shows as a question mark.

Hi, I had a Query error when using Emoji in my post. I followed the instructions hère I upgrade from utf8mb3_unicode_ci to utf8mb4_unicode_ci. ...

1 year ago
Reply
RE: Fatal Error

Thanks @dimalifragis. I also moved from php 8.1 back to 7.5. Too much errors

1 year ago
Forum
Reply
RE: Fatal Error

@chris Thanks ! The problem came from "GD Topic Polls for bbPress" It's working now

1 year ago
Forum
Topic
1 year ago
Forum
Replies: 4
Views: 288
Page 2 / 2