gunarcom
gunarcom
@gunarcom
Eminent Member
Topics: 0 / Replies: 23
Reply
Reply
RE: Just did a plugin update and all of the styles are missing

I figured out I had some style overridese in my theme folder that was preventing any styles from loading. Didn't see that in any docs that I needed to...

2 years ago
Reply
RE: Just did a plugin update and all of the styles are missing

@alvina I have done all of these with no luck. I have deleted the wpforo folder in my plugins and reinstalled, still no luck. 

2 years ago
Reply
RE: Toggle HTML emails?

@hshah I haven't. I put this task on the back burner since I don't honestly know how long it will take or even work. I will probably get around to i...

3 years ago
Reply
RE: Toggle HTML emails?

Thanks, I guess it was just stripping out most of the email like tables, images, and divs. I will try adding the tags into your filter. Thanks.

3 years ago
Topic
Replies: 5
Views: 1009
Reply
RE: Action Buttons don't seem to work

Ok, I think it was actually the WPMUDEV dashboard that was messing up wpForo. I went through 112 plugins, removed anything and everything I wasn't usi...

3 years ago
Reply
RE: Action Buttons don't seem to work

I'm not trying to be obtuse and I understand the importance of full conflict testing but I am trying to exhaust my options before I go through and sta...

3 years ago
Reply
RE: Action Buttons don't seem to work

I have wpDiscuz installed on the same site, using the same theme, on a page with even more jquery and the span tags are all clickable and work just fi...

3 years ago
Reply
RE: Action Buttons don't seem to work

Hey @sofy - I forgot that I set individual forum permissions - I opened up one of the forums to everyone including guests:     I se...

3 years ago
Reply
RE: Action Buttons don't seem to work

Email is sent with login creds, thank you

3 years ago
Reply
RE: Action Buttons don't seem to work

Here is the forum home forum-no-error.png

3 years ago
Page 1 / 2