Homdax
Homdax
Eminent Member
Topics: 0 / Replies: 21
Reply
RE: Facebook login on WP - working on wpForo ?

Then its settled. Thanks @Chris.

12 months ago
Reply
RE: Facebook login on WP - working on wpForo ?

Thanks Chris, but I fear I may have expressed myself poorly. 1. Some users/editors will have access to the WP site with their FB login, should they ...

12 months ago
Topic
Reply
RE: Some avatars missing - again -

Ok, found it... in `wp_wpforo_profiles` still has te wrong path... I need an SQL query that would update the field with the new path ... bl...

2 years ago
Topic
Replies: 2
Views: 254
Reply
RE: Some forum avatars missing after migration to new domain

It is really very simple. The path has changed. The path stored in the database has one folder too many and all I need is to adjust that path, but s...

2 years ago
Reply
Reply
RE: Some forum avatars missing after migration to new domain

So i need an sql query that would update UPDATE `wp_wpforo_profiles` SET `avatar` = 'https://www.thewebsiteaddress.io/wp-content/irrelevantfold...

2 years ago
Reply
RE: Some forum avatars missing after migration to new domain

I see it now... the database stores absolute paths to uploaded images instead of relative paths in the table wpforo_profiles (my setup)...

2 years ago
Reply
RE: Some forum avatars missing after migration to new domain

seems that some of the avatar links are looking in an old upload folder... hmmm... the root path of the site was changed... could be something in the ...

2 years ago
Reply
RE: REST API Litespeed error after site migration

Never mind above, it was the .htaccess file that was missing.

2 years ago
Reply
RE:

Bummer. Unless you create your own fontawesome library which I read about. Not very awesome. Ah well it's a minor thing.

3 years ago
Page 1 / 2