Add attachments - n...
 
Notifications
Clear all

wpForo 1.x.x [Solved] Add attachments - not shown

16 Posts
5 Users
1 Reactions
3,008 Views
Posts: 393
Topic starter
(@anonymous3542)
Honorable Member
Joined: 7 years ago

When using the threaded layout, and creating a new post from the landing page (not sub forums) it appears that if you have the advanced attachments add-on, the ability to add attachments is missing. I'm not able to replicate this in the sub forums. 

Seems this may have been overlooked ?

15 Replies
Sofy
Posts: 4425
 Sofy
Admin
(@sofy)
Support Team
Joined: 6 years ago

Hi @anonymous3542,

Please make sure you're using the latest version of wpForo Advanced Attachments add-on (v 1.2.7).

2 Replies
(@anonymous3542)
Joined: 7 years ago

Honorable Member
Posts: 393
Posted by: Sofy

Hi @anonymous3542,

Please make sure you're using the latest version of wpForo Advanced Attachments add-on (v 1.2.7).

Confirmed.

Moderator
(@martin)
Joined: 8 years ago

Support Team
Posts: 986

Then make sure all kind of caches are deleted, even optimizer, minifiers. Also don't forget delete browser cache by pressing Ctrl+F5 on front-end.

Posts: 393
Topic starter
(@anonymous3542)
Honorable Member
Joined: 7 years ago

Confirmed.

Posts: 393
Topic starter
(@anonymous3542)
Honorable Member
Joined: 7 years ago

Any update ?

1 Reply
Sofy
 Sofy
Admin
(@sofy)
Joined: 6 years ago

Support Team
Posts: 4425

Hi @anonymous3542,

Please register some new account and send login details to info[at]gvectors.com email address. Please don't forget to check the current user's permission to attach files. 

Posts: 393
Topic starter
(@anonymous3542)
Honorable Member
Joined: 7 years ago

@sofy you seem to have registered yourselves ? You should have subscriber rights.

4 Replies
Sofy
 Sofy
Admin
(@sofy)
Joined: 6 years ago

Support Team
Posts: 4425

Hi @anonymous3542,

yes, I've successfully registered. But I don't have permission to attach files. Please reduce the value of the "Min number of posts to be able to attach files" option. This option is located on Dashboard > Forums > Tool > Antispam admin page. 

(@anonymous3542)
Joined: 7 years ago

Honorable Member
Posts: 393

@sofy this has been done

Sofy
 Sofy
Admin
(@sofy)
Joined: 6 years ago

Support Team
Posts: 4425

Hi @anonymous3542,

Thank you for letting us know. I've already reported this issue to our developers. We'll check it and fix asap. 

(@anonymous3542)
Joined: 7 years ago

Honorable Member
Posts: 393
Page 1 / 2