Notice: Trying to a...
 
Notifications
Clear all

[Solved] Notice: Trying to access array offset on value of type bool

35 Posts
4 Users
0 Likes
365 Views
S474N
Posts: 17
Topic starter
(@s474n)
Active Member
Joined: 1 month ago

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /data/www/wp-content/plugins/wpforo/admin/index.php on line 19

 

Web Server Apache
PHP Version 7.4.14
MySQL Version 10.3.27-MariaDB-log
PHP Max Post Size 256M
PHP Max Upload Size 256M
PHP Memory Limit 512M

wpForo version 2.0.5

WordPress version 6.0.1

Page with /community/ has error 404

34 Replies
Chris
Posts: 1925
Admin
(@chris)
Support Team
Joined: 1 year ago

Hi @s474n,

Check your Forum Page and Forum Board ID's and slugs.

Reply
dimalifragis
Posts: 1638
(@dimalifragis)
Noble Member
Joined: 2 years ago

And please post a URL if you can. Was that a new installation or an upgrade from 1.9?

Reply
S474N
Posts: 17
Topic starter
(@s474n)
Active Member
Joined: 1 month ago
Posted by: @chris

Check your Forum Page and Forum Board ID's and slugs.

What do you mean exactly please?

URL is here https://www.iotcz.cz/community/

It's more than year old web, so I think automatically upgraded (there were some errors with table creating).

Reply
2 Replies
Chris
Admin
(@chris)
Joined: 1 year ago

Support Team
Posts: 1925

@s474n,

All wpForo pages have ID's and slugs check what's the wpForo Page ID and Slug and make sure that wpForo board ID and slug are the same as the Forum page.

Reply
S474N
(@s474n)
Joined: 1 month ago

Active Member
Posts: 17

@chris in wpForo - Bords have empty table. Or is it in another menu?

Reply
dimalifragis
Posts: 1638
(@dimalifragis)
Noble Member
Joined: 2 years ago

Try to disable Auto Optimize plugin.

Also what errors were during the update?

Reply
1 Reply
S474N
(@s474n)
Joined: 1 month ago

Active Member
Posts: 17

@dimalifragis now disabled and nothing changed.

Errors with database table (neexistuje = doesn't exist):

BBut created them manually and now without problem:

 

Reply
Page 1 / 3
Share: