Notifications
Clear all

error 404!

7 Posts
3 Users
0 Likes
112 Views
Faster82
Posts: 3
Topic starter
(@faster82)
Active Member
Joined: 1 month ago

why after the update all the pages of the site became with an error 404! except forum pages

6 Replies
Robert
Posts: 9713
Admin
(@robert)
Support Team
Joined: 7 years ago

@faster82,

Your topic says nothing to let us help you. So please leave a forum URL, and a direct URL to the page with 404 error. In most cases, this could be a cache plugin issue or conflict with other plugins.

And don't forget to flush permalinks by navigating to WordPress Settings > Permalinks admin page and clicking the [Update options] button.

Reply
Faster82
Posts: 3
Topic starter
(@faster82)
Active Member
Joined: 1 month ago

I returned the old version of the forum! why the new one does not have such a function for adding pages

Reply
Robert
Posts: 9713
Admin
(@robert)
Support Team
Joined: 7 years ago

@faster82,

Please update to wpForo 2.0 version again, then go to Dashboard > Boards admin page, edit the first board and turn on the option you are looking for. Here is the doc: https://wpforo.com/docs/wpforo-v2/getting-started/forum-page/turn-wordpress-to-wpforo/

Reply
3 Replies
Faster82
(@faster82)
Joined: 1 month ago

Active Member
Posts: 3

@roberta critical error occurs and you have to roll back to the previous version

Reply
Chris
Admin
(@chris)
Joined: 1 year ago

Support Team
Posts: 1925

@faster82,

enable WordPress debug, and check your error logs, you can check them from Dashboard > wpForo > Tools > Debug Tab > Errors & issues.

Reply
Robert
Admin
(@robert)
Joined: 7 years ago

Support Team
Posts: 9713

@faster82,

  1. Delete all caches in wpForo > Overview admin page, scroll down and find [Delete all caches] button.
  2. If you have a cache plugin, please delete its cache as well.
  3. Please deactivate current addons or update them to 3.0.0 version before updating wpForo to 2.0.x
  4. Deactivate Go2wpForo tool if you have installed and done forum migration
  5. Make sure you don’t have old forum template files in /wpforo/ folder of your current active WordPress theme directory /wp-content/themes/your-active-theme/.
  6. After the update to 2.0 Version, go to wpForo > Tools > Debug admin page, make sure there are no errors in Errors & Issues Tab
  7. Then go to Database Tables tab in the same admin page and check the database issues.
  8. After the update, please delete all caches and purge CDN if you have.
Reply
Share: