Notifications
Clear all

[Closed] I tried to remove a forum that wasn't being used and ended up with no forum!

5 Posts
3 Users
0 Reactions
396 Views
Posts: 3
Topic starter
(@seanislavski)
Active Member
Joined: 1 year ago

I had two forums and they were being used regularly until about 6 months ago when they stopped being used abruptly and altogether. 

I thought there was something wrong with user registration and yesterday was able to test with a user, and they were successful but I believe that is because they registered a long time ago. 

Then comes the big problem. I had originally created 2 forums - body-double-seekers and hobby-jumpers but after around 2 years I noticed that the 'hobby-jumpers' one was not really used (it had 2 posts) where the other forum was regularly used until 6 months ago. 

So - I tried to remove the 'hobby-jumpers' to clean things up, but in the process ended up somehow with no forum. Now the 'Forum Slug' is 'body-double-seekers-2' because I recreated 'body-double-seekers' but it must have known the previous one - it doesn't let me erase the 2 and save. 

What can I do to get back what was lost? Where does WPforo store the forum data? How do I correct it?

Topic Tags
4 Replies
Chris
Posts: 3650
(@chris)
Famed Member
Joined: 3 years ago

Hi @seanislavski,

You can get the backup from your hosting.

Posts: 3
Topic starter
(@seanislavski)
Active Member
Joined: 1 year ago

Specifically what files do I need to recover?

1 Reply
dimalifragis
(@dimalifragis)
Joined: 4 years ago

Famed Member
Posts: 2610

@seanislavski Wordpress Database (your site's DB).

dimalifragis
Posts: 2610
(@dimalifragis)
Famed Member
Joined: 4 years ago

btw: this MUST be removed totally.

<!--Generated by Endurance Page Cache-->