Notifications
Clear all

Issuess with layout can't find the problem.. need some help

5 Posts
3 Users
1 Likes
185 Views
Posts: 3
Topic starter
(@internetintelligence-eu)
Active Member
Joined: 3 months ago

Hi,

We are using WpForo on our website. Since a few days we suffer some issuess with the layout. We are now a little bit desperate because we are unable to find the issue. Please can somebody help? See the following page:

https://internetintelligence.eu/opnoscam-data/proven-and-verified-scammers-on-x-former-twitter/
https://internetintelligence.eu/opnoscam-data/

I hope somebody can help us and tell us what the problem is.

 

Greetings

4 Replies
Posts: 986
Moderator
(@martin)
Support Team
Joined: 8 years ago

Hi @internetintelligence-eu,

I don't see any issue with the forum layout, please show some screenshots or provide more information.

Reply
Posts: 3
Topic starter
(@internetintelligence-eu)
Active Member
Joined: 3 months ago

Thanks! I found out that is an issue in Chrome when logged in on the website. So when nog logged in, or logged in in another browser there is no problem. I gonna check further.

Reply
Posts: 3
Topic starter
(@internetintelligence-eu)
Active Member
Joined: 3 months ago

When you logged in (also in other browsers) the layout is broken...

Reply
dimalifragis
Posts: 2539
(@dimalifragis)
Famed Member
Joined: 4 years ago

I would start by removing not ONE but TWO caching plugins for wpForo pages.

We have posted here, the wpForo support guys, myself and others about it. There is even a FAQ for it, still people ignore all that. Not to mention that you also use some optimizer.

https://wpforo.com/community/faq/wpforo-and-cache-plugins/

 

<!--
Performance optimized by Redis Object Cache. Learn more:  https://wprediscache.com 

Retrieved 16522 objects (6 MB) from Redis using Predis (v2.1.2).
-->

<!-- Dynamic page generated in 7.539 seconds. -->
<!-- Cached page generated by WP-Super-Cache on 2023-12-05 21:48:07 -->

<!-- super cache -->
Reply