Notifications
Clear all

wpForo 1.x.x [Solved] it tells me that it is a new topic in bold and it is not

5 Posts
2 Users
1 Reactions
900 Views
Posts: 22
Topic starter
(@caliptogarcia)
Eminent Member
Joined: 6 years ago

everything is displayed as a bold new topic, but they are not new topics

4 Replies
Posts: 986
Moderator
(@martin)
Support Team
Joined: 8 years ago

Hi @caliptogarcia,

  1. Are you logged-in in the screenshot?
  2. Do you have a cache plugin?
  3. Where we can check it (leave some URL)?

If you have a cache plugin, please make sure the forum page is correctly excluded from that plugin: https://wpforo.com/community/faq/wpforo-and-cache-plugins/

3 Replies
(@caliptogarcia)
Joined: 6 years ago

Eminent Member
Posts: 22

@martin Hi !!! it only happens with connected users

  • Are you logged-in in the screenshot?

yes im logged

  • Do you have a cache plugin?

I don't use any yet

  • Where we can check it (leave some URL)?

I don't have the site online, I use it on my localhost pc, when I'm ready I'll put it online

Moderator
(@martin)
Joined: 8 years ago

Support Team
Posts: 986

@caliptogarcia,

  1. Please click the [Mark all read] link in the forum footer and let me know if the issue is fixed.
  2. Also, go to Dashboard > Forums > Settings > Features Tab ad make sure "Log Viewed Forums and Topics" option is enabled.
  3. Make sure the "Forum Cookies" option is enabled in Dashboard > Forums > Tools > Privacy & Rules Tab.
  4. Try other browsers and user accounts. Make sure this is not a user specific issue.
(@caliptogarcia)
Joined: 6 years ago

Eminent Member
Posts: 22

@martin Solved !!! thanks !!!!