Notifications
Clear all

Recapcha not working

16 Posts
3 Users
4 Reactions
369 Views
Posts: 1157
Topic starter
(@percysgrowroom)
Noble Member
Joined: 5 years ago

I seem to be having some trouble with the recaptcha on my site. It isn't showing on the registration form. And when people sign up, it says recaptch not complete. I have it enabled, but it isn't showing and have no idea what to do to fix it.Β 

Any suggestions?Β 

15 Replies
Posts: 1157
Topic starter
(@percysgrowroom)
Noble Member
Joined: 5 years ago

I think i may have fixed it, litespeed cache plug in may have been the issue. I had guests optimisation enabled. It seemed to affect the register form even though I had that page excluded from the cache.Β 

Reply
Posts: 1157
Topic starter
(@percysgrowroom)
Noble Member
Joined: 5 years ago

No that didnt work, it still isnt working... I have no idea whats wrongΒ 

Reply
Tutrix
Posts: 1302
(@tutrix)
Noble Member
Joined: 4 years ago

Hi @percysgrowroomΒ 

Posted by: @percysgrowroom

I have it enabled, but it isn't showing

If you reload the page several times, sometimes it is displayed.
But normally I should see the German version.
I think the reCAPTCHA iframe is partially blocked and therefore the empty reCAPTCHA div is displayed.
Maybe there is a problem with another plugin, e.g. Cleantalk.

Β 

Reply
Posts: 1157
Topic starter
(@percysgrowroom)
Noble Member
Joined: 5 years ago

I still dont have a solution for this problem, is anyone else having the same issue?

Reply
1 Reply
Tutrix
(@tutrix)
Joined: 4 years ago

Noble Member
Posts: 1302

Hi @percysgrowroomΒ 

reCAPTCHA is broken for [some|most|all] Windows users

Google confirmed that this was mitigated, this bug as fixed.

Should also work for you again 😉Β 

Reply
Page 1 / 2