Notifications
Clear all

[Solved] Translation Header not working

5 Posts
2 Users
0 Reactions
331 Views
Posts: 4
Topic starter
(@wwinterface)
Active Member
Joined: 9 months ago

Hi there,

we bought a german translation and it works ok. Only Problem is that the header of the forum is not translated...

Forums Members Recent Posts ...

 

How can we change that? I tried to install Loco Translate but it says German is 100% translated... 

 

We use the oxygen page builder...

4 Replies
BlackRaz
Posts: 406
Admin
(@blackraz)
Contributor
Joined: 8 years ago

@wwinterface

https://wpforo.com/community/faq/how-to-translate-forum-menu/
https://wpforo.com/community/faq/how-to-translate/
Please take a look this FAQ topic.

Posts: 4
Topic starter
(@wwinterface)
Active Member
Joined: 9 months ago

Perfect thanks,

 

another thing... same page... it always jumps up to the top of the page and I don't know why... can you please assist?

 

And one more thing there is a Text called "Favored" - where can I change that?

 

Thanks again!

Tobias

BlackRaz
Posts: 406
Admin
(@blackraz)
Contributor
Joined: 8 years ago

Hi @wwinterface

Please provide the page URL to allow us to assist you.

As for the translation of the phrase "Favored," you can go to Dashboard > wpForo > Phrases. In the search field, paste the "Favored" phrase, and then proceed to edit the phrase as needed.

Posts: 4
Topic starter
(@wwinterface)
Active Member
Joined: 9 months ago

Sorry for the late reply... here is the link: https://manfred4.wwinterface.eu/community/ it is implemented with a shortcode...