Notifications
Clear all

wpForo 1.x.x wpforo Recent Posts Widget not showing avatars

24 Posts
4 Users
4 Likes
2,837 Views
MoonShadows
Posts: 58
Topic starter
(@moonshadows)
Trusted Member
Joined: 4 years ago

I see them in Edge and IE, but not Chrome or Firefox. 

Uploaded video to YouTube. See: https://youtu.be/AStdl_3L-8s  

Reply
Anonymous20
Posts: 1602
(@anonymous20)
Noble Member
Joined: 7 years ago

@moonshadows

Also i see you use somekind of caching for the forums. NO cache is working right with wpForo, keep that in mind. You shall exclude wpForo pages from caching.

 

Reply
3 Replies
MoonShadows
(@moonshadows)
Joined: 4 years ago

Trusted Member
Posts: 58

@anonymous20

I will do this and see if the problem persists.

Reply
Sofy
 Sofy
Admin
(@sofy)
Joined: 5 years ago

Support Team
Posts: 4057

@moonshadows

please keep us informed about the issue. 

Reply
Anonymous20
(@anonymous20)
Joined: 7 years ago

Noble Member
Posts: 1602

@moonshadows

Not saying that caching is the cause of your 2 issues. Just saying that NO caching plugin works 100% right with wpForo. Using caching you have usually issues serving old data or realtime events not working.

Reply
MoonShadows
Posts: 58
Topic starter
(@moonshadows)
Trusted Member
Joined: 4 years ago

1. Guess we're just seeing two different things, but I don't know why.

2. This problem only started yesterday after wpforo fixed the problem of my new members not showing up in my member list. Never happened before.

Reply
MoonShadows
Posts: 58
Topic starter
(@moonshadows)
Trusted Member
Joined: 4 years ago

Thank you @Sofy and @Anonymous20

I got tired of slow shared hosting and switched to Cloudways Managed hosting 1 1/2 months ago, which has greatly improved my sites speed and availability. (You get what you pay for.) Cloudways uses the Breeze WordPress cache plugin and Varnish, which is an http accelerator cache designed for content-heavy websites. I have now excluded my wpforo from being cached in both, and this solved the problem of seeing full page posts in Chrome!  (I wonder if Breeze and Varnish could have been the culprit behind new members not getting confirmation/password emails, and not being included on the Members List? I don't know since I really don't fully understand all of this.)

Still can't see avatars in Chrome or Firefox, even though I have that widget option checked. I did try unchecking, saving, re-checking, and saving again to no avail. (Sometimes when they disappear in Edge, doing that brings them back.)...but I can live with this.

If you have any other ideas about the avatars, just let me know.

Thanks.

Jim

 

Reply
Anonymous20
Posts: 1602
(@anonymous20)
Noble Member
Joined: 7 years ago

Nice to see (for a change) people solving their problems because they DO know what they are doing.

Glad you solved half of your problems.

 

Reply
Page 2 / 4
Share: