activatevision
activatevision
Eminent Member
Topics: 0 / Replies: 38
Reply
RE: Trouble with Login and Logout States (Nav buttons disappear)

@robert & @dimalifragis Thank you so much for your help to zero in on the actual problem. Indeed is was a cache issue on the server side. Afte...

1 year ago
Reply
RE: Trouble with Login and Logout States (Nav buttons disappear)

@robert I appreciate you and the team looking further into it. I wrote an email back with this video to show how the menu disappeared on the home...

1 year ago
Reply
RE: Trouble with Login and Logout States (Nav buttons disappear)

@robert I sent that email yesterday ... just waiting. Thank you. I hope the team looks at it soon due to the urgency - this is a state agency dealin...

1 year ago
Reply
RE: Trouble with Login and Logout States (Nav buttons disappear)

@robert Hello, I've tried several things to fix this. And now they can't log in at all. There was nothing odd in the php code that I could find. I i...

1 year ago
Reply
RE: On Logout the LOGIN link disappears

Okay... thanks again for looking at it. I'm not sure what to do to fix it. Any insights are appreciated.

1 year ago
Reply
RE: On Logout the LOGIN link disappears

Great. I deleted WP Super Cache. The forum cache is embedded in the Foro plugin so that will need to stay of course. I then cleared history and create...

1 year ago
Reply
RE: On Logout the LOGIN link disappears

Thank you for looking at it. Do you know how I might fix it? Appreciated.

1 year ago
Topic
Replies: 7
Views: 880
Reply
RE: Report Post To Administrator (Where does it go?)

Hi... so here are 2 screenshots... One is the top of the section for reporting. The other is the top of the page with the admins emails. Are these s...

2 years ago
Reply
RE: Report Post To Administrator (Where does it go?)

Thank you! I checked the set up in emails... See attachment. Is this correct in terms of the settings that will route the report to the admins? I don'...

2 years ago
Reply
Topic
Replies: 3
Views: 315
Page 1 / 3