JeffJJones
JeffJJones
@jeffjjones
Eminent Member
Topics: 6 / Replies: 31
Reply
RE: Email Notifications show "Hello [user_display_name]!"

Done. You already had a user account - subscriber role. I changed it to Admin and sent a password reset link if you need it.

4 months ago
Reply
RE: Lost forum sidebar after updating to v2.0

@selinahub - Did you see my next post concerning manually adding the sidebar using Appearance > Widgets? Click on Browse All and then search for ...

4 months ago
Reply
RE: Lost forum sidebar after updating to v2.0

I was able to simply manually re-configure the side bar under "Appearance > Widgets". I had to remember had to do this, but fairly straightforward ...

4 months ago
Reply
RE: Lost forum sidebar after updating to v2.0

Just updated to v2.0.3 of wpForo. I still do NOT have my sidebar. Please instruct.

4 months ago
Reply
RE: After V2 upgrade, many things are not working.

Thx @realact. The obvious answer is that I was unaware of such a link at the bottom. I tried it and indeed it has correctly reset. Was this an un...

4 months ago
Reply
RE: After V2 upgrade, many things are not working.

Two issues left unresolved at this point: Loss of the wpForo sidebar (I think this included tags, search, etc. functionality - but I honestly don'...

4 months ago
Reply
RE: After V2 upgrade, many things are not working.

For those of you that have never had to do this without WP prompting you to update. I have updated my two wpForo addons via the following process: ...

4 months ago
Reply
RE: After V2 upgrade, many things are not working.

Update: My site is functional again. Using an FTP client, I renamed "wp-content/plugins/wpforo-advanced-attachments/wpforoattach.php" to "_wpforoa...

4 months ago
Reply
RE: After V2 upgrade, many things are not working.

Obviously, I am hoping you have a solution on how to fix this problem as my top priority now.

4 months ago
Reply
RE: After V2 upgrade, many things are not working.

@robert You don't state how to update to v3 of the addons. There is no update notification and going to the gVector site is not intuitive.

4 months ago
Reply
RE: After V2 upgrade, many things are not working.

Here is the entire error message... Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function get_wpf_option() in /home/customer/www/birdersdiary.com/...

4 months ago
Reply
RE: After V2 upgrade, many things are not working.

Thanks Robert. I have no update notifications in my Dashboard. I went to the addon/gVector site, and logged into my account. It states that my lic...

4 months ago
Reply
RE: After V2 upgrade, many things are not working.

Continuing... I find that gVectors link is the proper link to this addon/plugin. They do not mention a version 3 anywhere on their site that I can s...

4 months ago
Reply
RE: After V2 upgrade, many things are not working.

More on this... If I go to Plugins >> Installed Plugins, I see that "wpforo advanced attachments (2.1.2)" and "wpforo embeds (2.0.13)" are bot...

4 months ago
Page 1 / 3