Macky
@percysgrowroom
Noble Member
Topics: 173 / Replies: 933
Reply
RE: Recapcha not working

@verek yes mate.... i should go thorugh them and check ay.

3 months ago
Reply
RE: Recapcha not working

@verek I did this but got a warning about the forum not being protected from spam so put it back on again.....

3 months ago
Reply
RE: Recapcha not working

@verek Yes mate, it seems cache related. I use LightSpeed cache. When i deactivate it, the captcha loads fine..... I have tried excluding that url f...

3 months ago
Reply
RE: Forum loses structure in comments

This happens on my forum too sometimes. And you cant even delete the posts because the code of the page is broken. It usually happens when some one...

3 months ago
Reply
RE: Recapcha not working

I still dont have a solution for this problem, is anyone else having the same issue?

3 months ago
Reply
RE: There is something wrong with my forum

fixed 🙂 Was an issue with the ip of the site in my host file in system 32

3 months ago
Reply
RE: There is something wrong with my forum

@cmw14 Thanks for the info mate, I appreciate it

3 months ago
Reply
RE: There is something wrong with my forum

what makes it stranger is I can get on the site on mobile, but not on PC

3 months ago
Reply
RE: A bit slow

@danniee I agree, it does take too long for a post to be added to the board once posted.

3 months ago
Forum
Reply
RE: Recapcha not working

No that didnt work, it still isnt working... I have no idea whats wrong

3 months ago
Reply
RE: Recapcha not working

I think i may have fixed it, litespeed cache plug in may have been the issue. I had guests optimisation enabled. It seemed to affect the register form...

3 months ago
Reply
RE: Plug-ins Auto-updating

Do not auto update plug ins mate, at some point its going to cause you problems, update manually when you know there are no issues with the update 🙂 ...

4 months ago
Forum
Reply
RE: Likes Tables Duplicated?

Post ID is : 148578 My user id: 167 Thanks for looking into it, please let me know if you need any more info from me

6 months ago
Reply
RE: Deleting posts doesn't work

@highscoredigital I have the same issue sometimes, the longer the post is, the longer it takes to delete it. It takes a while sometimes but it does de...

6 months ago
Reply
RE: Likes Tables Duplicated?

I have made this private, just incase, but I have pu tthis in google docs: Let me know if it works for you

6 months ago
Page 2 / 66