After update to v2....
 
Notifications
Clear all

[Solved] After update to v2.0.2, all my forum topics go to 404 page

10 Posts
4 Users
1 Likes
230 Views
Posts: 27
Topic starter
(@michelacosta)
Eminent Member
Joined: 2 years ago

I have auto update enabled and last night this plugin was updated from v1.9.9.2 to v2.0.2.

Now, when I click on a topic subject, it shows a “page not found” message.

I have tried changing board slug, forum slug, category slug... rebuilding threads, cleaning all caches... nothing worked. I also tried to disable and enable wpForo.

My website is https://michelacosta.com

This is my forum page: https://michelacosta.com/messi-vs-cristiano/foro/

(its post id is 6695 which is the same as my board pageid)

/messi-vs-cristiano/ is my spanish language slug, instead of /es/ I use this one

My english slug is /messi-vs-ronaldo/ instead of classic /en/

From my forum page, if I try to open my "Español" forum, it shows a 404 page:

https://michelacosta.com/messi-vs-cristiano/foro/hispano/

In the bottom part of my homepage, I have this "Español" forum embed, and if I try to click any of the posts, it shows a 404 page too, for example:

https://michelacosta.com/messi-vs-cristiano/foro/hispano/fichar-o-no-fichar-a-cr7-ventajas-e-inconvenientes/

I'm using polylang as my multilanguage plugin.

9 Replies
dimalifragis
Posts: 1924
(@dimalifragis)
Noble Member
Joined: 3 years ago

Hi,

I replied to you in Wordpress.org. Your pages are full of errors. Press f12 to view your console browser.

Not sure if this is the issue (probably not), still those must be fixed.

1 Reply
(@michelacosta)
Joined: 2 years ago

Eminent Member
Posts: 27

@dimalifragis i replied to you there. These errors are related to ezoic plugin. I disabled ezoic plugin, the errors were gone but the problem with wpForo is still there.

Chris
Posts: 2734
Admin
(@chris)
Support Team
Joined: 2 years ago

Hi @michelacosta,

Please provide us admin credentials. We need to check your website from the Dashboard.

Please send the credentials to info[at]gvectors.com, mention this topic in the Email.

6 Replies
(@michelacosta)
Joined: 2 years ago

Eminent Member
Posts: 27
(@michelacosta)
Joined: 2 years ago

Eminent Member
Posts: 27

@chris hi there, any news about that?

Chris
Admin
(@chris)
Joined: 2 years ago

Support Team
Posts: 2734

@michelacosta,

we are working on it.

(@michelacosta)
Joined: 2 years ago

Eminent Member
Posts: 27

@chris thanks, I really appreciate it

Robert
Admin
(@robert)
Joined: 7 years ago

Support Team
Posts: 9966

@michelacosta ,

Your issue should be already fixed, please check the issue.

(@michelacosta)
Joined: 2 years ago

Eminent Member
Posts: 27

@robert thank you so much!