Notification not tr...
 
Notifications
Clear all

wpForo 1.x.x Notification not triggered for moderated forum

5 Posts
2 Users
0 Likes
614 Views
xhlatky
Posts: 17
Topic starter
(@xhlatky)
Active Member
Joined: 3 years ago

Hi

When i post a new topic as a normal user i see in the logs that no notification is triggered after the topic is approved. However if i do it as moderator, and approval is not needed, then the notification goes to all the subscribed users

 

Any idea or similar observations?

4 Replies
Martin
Posts: 868
Moderator
(@martin)
Support Team
Joined: 6 years ago

Hi @xhlatky,

The notification is triggered if there are some subscribed user to that topic or to that forum. There'll not be any notification if there are no subscribers. 

In any case, if there is a real issue, this is something we cannot help to debug. wpForo doesn't have such problem for sure. This is a site specific issue, or even user/email specific issue. Please read this points, maybe some of them is related to your case: https://wpforo.com/community/faq/not-receiving-automatic-replynotificationconfirmation-emails/#post-5344

Reply
1 Reply
xhlatky
(@xhlatky)
Joined: 3 years ago

Active Member
Posts: 17

@martin please, only give me a clue how to debug the php code of yours

Reply
xhlatky
Posts: 17
Topic starter
(@xhlatky)
Active Member
Joined: 3 years ago

well i did a simple test and on a specific forum with new topic subscribers, notification came when moderator created a topic and didnt come when non-moderator created. it's kind of convincing me...

Reply
xhlatky
Posts: 17
Topic starter
(@xhlatky)
Active Member
Joined: 3 years ago

i can also give you access... how do we debug this?

Reply