Notifications
Clear all

After php 8.2 migration wopforo is stuck and not going to other link

9 Posts
3 Users
0 Likes
137 Views
Posts: 14
Topic starter
(@jyotirmoy99)
Eminent Member
Joined: 2 years ago

Dear team,

I have my health site located at Health community  i recently upgraded to php 8.2 also changed my database mariadb 10.6 from 10.3 and Ubuntu 22 from 20. 

My other sites are working fine ... But my community is not working. Problem as follows.

Whenever I click it's going on same page..... Nothing happening. Any ideas are appreciated.

8 Replies
Sofy
Posts: 4136
 Sofy
Admin
(@sofy)
Support Team
Joined: 6 years ago

Hi @jyotirmoy99,

Firstly, please clear all kinds of caches and check again. If it doesn't solve the issue, please check the errors in wpForo > Tools > [Errors & Issues] tab. 

 

Reply
Posts: 14
Topic starter
(@jyotirmoy99)
Eminent Member
Joined: 2 years ago

Hi checked everything is normal there

Reply
dimalifragis
Posts: 2539
(@dimalifragis)
Famed Member
Joined: 4 years ago

Why some links go to /admin/ ?

 

https://health.gd/participant/admin/account/

https://health.gd/participant/admin/subscriptions/

 

Why those options even show in the menu? Activity? My Profile?

 

Reply
2 Replies
(@jyotirmoy99)
Joined: 2 years ago

Eminent Member
Posts: 14

@dimalifragis admin is username that's why

Reply
dimalifragis
(@dimalifragis)
Joined: 4 years ago

Famed Member
Posts: 2539

@jyotirmoy99 Not sure what you are talking about, anyways ...

Reply
Posts: 14
Topic starter
(@jyotirmoy99)
Eminent Member
Joined: 2 years ago

The problem i located. After recent update of litespeed cache this problem happens.

Kindly figure out how to solve

Reply
Page 1 / 2