Notifications
Clear all

[Closed] My forum disappeared!

6 Posts
3 Users
0 Reactions
421 Views
Posts: 38
Topic starter
(@brozobob)
Trusted Member
Joined: 1 year ago

@Chris, I though everything was resolved, but now I notice that in the markz-guitar forum, there are a couple of topics that were created which now show a 404 Oops the page you requested was not found.

Suggestions to get those topics back?

In addition, I noticed that you disables the cache plugin on my site; making sure it's Ok to reactivate?

5 Replies
dimalifragis
Posts: 2616
(@dimalifragis)
Famed Member
Joined: 4 years ago
Posts: 38
Topic starter
(@brozobob)
Trusted Member
Joined: 1 year ago

Thank you.  Do I put the full string in to exclude the strings...for instance, in the documentation you sent, it says to exclude the following...

/community/
/participant/
/sign-up/
/sign-in/
/change-password/

Am I supposed to put the whole https:/domainname/forum

https://domainname/participant/,  

etc., or just the shortened version above? In addition, the recommendation says "participant", but my url says "participants"

1 Reply
Robert
Admin
(@robert)
Joined: 8 years ago

Support Team
Posts: 10536

@brozobob,

Your forum path is /forum/ not /community/ so, please change the inserted paths to these:

/forum/
/participant/
/sign-up/
/sign-in/
/change-password/

 

Then delete all caches and delete wpForo caches in wpForo > Overview admin page.

Posts: 38
Topic starter
(@brozobob)
Trusted Member
Joined: 1 year ago

Thanks Robert.  Thanks for responding....just checking once more....the "participants" vs "participant", does it matter?  As mentioned, my url when I check it is /participants/

 

1 Reply
Robert
Admin
(@robert)
Joined: 8 years ago

Support Team
Posts: 10536

@brozobob,

Both should be included:

/forum/
/participant/
/participants/
/sign-up/
/sign-in/
/change-password/