brozobob
@brozobob
Trusted Member
Topics: 11 / Replies: 27
Reply
RE: Choose File for Avatar not working correctly

it is not being blocked in the file

5 months ago
Reply
RE: Choose File for Avatar not working correctly

@robert - Your statement " I think this is a cache issue, and the avatar problem only exists in sidebars of non-forum pages. I see you've excluded for...

5 months ago
Reply
RE: Choose File for Avatar not working correctly

I figured out the icons on the homepage sidebar issue....Now just looking for help on the avatar.

5 months ago
Reply
RE: Choose File for Avatar not working correctly

So a week later, here is where I am with this...On my website's home page, I have the WPforo Profile widget in my sidebar. That avatar has changed to...

5 months ago
Reply
RE: Choose File for Avatar not working correctly

Ok, I've updated my avatar and will check back tomorrow to see if it changed.

5 months ago
Reply
RE: Choose File for Avatar not working correctly

Advice on this? Any help is appreciated; I'd like to get this sorted out soon.

5 months ago
Reply
Topic
Topic
Replies: 2
Views: 156
Topic
5 months ago
Replies: 2
Views: 172
Reply
RE: My forum disappeared!

Thanks Robert. Thanks for responding....just checking once more....the "participants" vs "participant", does it matter? As mentioned, my url when I ...

5 months ago
Reply
RE: My forum disappeared!

Thank you. Do I put the full string in to exclude the strings...for instance, in the documentation you sent, it says to exclude the following... /c...

5 months ago
Topic
Replies: 5
Views: 184
Reply
RE: My forum disappeared!

wpForo Navigation was not attached to wpForo Menu. I made the change and everything is showing as it should! Thanks so much again Chris.

5 months ago
Page 1 / 3