Notifications
Clear all

[Closed] Choose File for Avatar not working correctly

13 Posts
4 Users
0 Reactions
981 Views
Posts: 38
Topic starter
(@brozobob)
Trusted Member
Joined: 1 year ago

It seems there is something I run into every day.  From the beginning, I have not been able, as admin, to change my avatar.  I have the default set to Robohash in Wordpress/settings/discussion.  When I uploaded a file, it appears to attach, but does not change my Avatar.  Wha'ts interesting is that when I go back to Wordpress/settings/discussionm, all Avatar options now show the image I uploaded in WPforo. I've attached the screenshot.  I'm not sure what's happening.  When I remove my image in my profile in WPforo, all uptions revert to what they should be, ie Robohash lools like a robot, etc.   

How can I get my uploaded Avatar to show correctly?

Any help is appreciated.

Topic Tags
12 Replies
Posts: 38
Topic starter
(@brozobob)
Trusted Member
Joined: 1 year ago

Advice on this? Any help is appreciated; I'd like to get this sorted out soon.

Chris
Posts: 3650
(@chris)
Famed Member
Joined: 3 years ago

Hi @brozobob,

Do you have a CDN?

Posts: 38
Topic starter
(@brozobob)
Trusted Member
Joined: 1 year ago

Jetpack is handling CDN

1 Reply
Chris
(@chris)
Joined: 3 years ago

Famed Member
Posts: 3650

@brozobob,

That's should be the reason, wpForo.com also has CDN, so the changes appears only after a day, in our case.

Posts: 38
Topic starter
(@brozobob)
Trusted Member
Joined: 1 year ago

Ok, I've updated my avatar and will check back tomorrow to see if it changed.

Page 1 / 2