Notifications
Clear all

wpForo 1.x.x [Solved] page goes to 404

5 Posts
3 Users
0 Likes
150 Views
selinahub
Posts: 91
Topic starter
(@selinahub)
Estimable Member
Joined: 9 months ago

I have created about me sectıon on pages sectıon but the pages goes to 404? same as the post 

so ıs there any reason or ıs ıt the part of the wpforo pluggıng?

Topic Tags
4 Replies
dimalifragis
Posts: 1813
(@dimalifragis)
Noble Member
Joined: 3 years ago

A page in the forum? Not sure what you mean.

Pages are created in Wordpress and not in wpForo or other plugins.

Or you didn't describe the issue correctly. Is the issue related to wpForo plugin?

Reply
dimalifragis
Posts: 1813
(@dimalifragis)
Noble Member
Joined: 3 years ago

Checking your site, it is very strangly structured. And that creates the issues.

The base domain, https://seodio.com , is not Wordpress. https://seodio.com /forum is NOT wpForo.

And below there is https://seodio.com /forum/tr and is Wordpress and wpForo.

Not sure how this could work well.

Reply
Robert
Posts: 9912
Admin
(@robert)
Support Team
Joined: 7 years ago

@selinahub,

It seems you're using the "Turn WordPress to wpForo" option. In this case, you should know that all WordPress page URLs should be inserted in the “Exclude Page URLs” textarea. Please read the information under that option and the documentation before using it: https://wpforo.com/docs/root/getting-started/forum-page/turn-wordpress-to-wpforo/

Reply
1 Reply
selinahub
(@selinahub)
Joined: 9 months ago

Estimable Member
Posts: 91

@robert ah got you thnks

Reply