Notifications
Clear all

wpForo 1.x.x Problem with avatars!

10 Posts
3 Users
2 Likes
851 Views
Caleb Ellis
Posts: 21
Topic starter
(@caleb-ellis)
Eminent Member
Joined: 2 years ago

I have an issue with my forum. In the photo I attached, you can see my account on my forum. The large fox avatar is the one I use in the forum, and the smaller one in the 'my profile' sidebar is the one I use as my Wordpress avatar to post articles. Why are they mixing? I need the 'my profile' sidebar one to be the forum avatar of the fox. Any help would be appreciated! Thanks!

Topic Tags
9 Replies
Alvina
Posts: 1872
Moderator
(@alvina)
Member
Joined: 3 years ago

Hi @caleb-ellis,

It seems there is a cache issue.

Please follow the steps below: 

1. Please navigate to Dashboard > Forums > Dashboard admin page, click on the [Delete all caches] and [ Delete User Cache] button.

2. If you have a cache plugin installed exclude the wpForo forum page from your cache plugin. Here is good information about that:   https://wpforo.com/community/faq/wpforo-and-cache-plugins/

3. Delete all caches and press CTRL+F5(twice) on the frontend and check again.

Reply
8 Replies
Caleb Ellis
(@caleb-ellis)
Joined: 2 years ago

Eminent Member
Posts: 21

@alvina I followed your instructions but it is still not working! (I don't have a cache plugin, only Bluehost's cache options. I attached a photo of those options.) I have it on 'Assets Only' because the forum will update often, but if you think the settings should be different, that's fine

Reply
Caleb Ellis
(@caleb-ellis)
Joined: 2 years ago

Eminent Member
Posts: 21

@alvina Yeah, I've gone through everything and I can't fix it! Here is the link to my site: https://lightuntodarkness.com/

Reply
Alvina
Moderator
(@alvina)
Joined: 3 years ago

Member
Posts: 1872

@caleb-ellis,

Please let us know does this happening for all users?

If yes please register some new testing user and leave the user's login details here to allow us to check it. 
I've set the topic private, so the login details can be left without any worries.

 

 

Reply
Caleb Ellis
(@caleb-ellis)
Joined: 2 years ago

Eminent Member
Posts: 21

@alvina

Username: Test Guy

Password: 123456

Email: joshua_ellis@lightuntodarkness.com (This email is currently not used)

Forum | Light Unto Darkness

I added a link to a generic fox photo for the test user's profile pic, but it is not appearing. You can take a look. Thanks!

Reply
Caleb Ellis
(@caleb-ellis)
Joined: 2 years ago

Eminent Member
Posts: 21

@alvina If you go to the user's profile page, the pic is there, but not on the side bar.

Reply
Caleb Ellis
(@caleb-ellis)
Joined: 2 years ago

Eminent Member
Posts: 21

@alvina Any word on how it's going?

Reply
Sofy
 Sofy
Admin
(@sofy)
Joined: 5 years ago

Support Team
Posts: 4057

@caleb-ellis,

This is a plugin conflict for sure. Please deactivate the plugins one by one and check after each deactivation. We may suggest you at first deactivate the cache and the Smush plugins. 

Reply
Caleb Ellis
(@caleb-ellis)
Joined: 2 years ago

Eminent Member
Posts: 21

@sofy I'll check it out. Thanks!

Reply