Notifications
Clear all

wpForo 1.x.x [Solved] Problem withe new foro 1.8.0

34 Posts
4 Users
0 Likes
1,761 Views
ghost
Posts: 26
Topic starter
(@ghost)
Eminent Member
Joined: 3 years ago

I've installed the new version 1.8.0, and it's impossible for me to connect to the forum. When I log in, nothing happens.

thank you for your prompt feedback

 

http://fcbayern-fr.com

Topic Tags
33 Replies
Robert
Posts: 9912
Admin
(@robert)
Support Team
Joined: 7 years ago

Hi @ghost,

Please always use HTTPS protocol when you call your forum, and try to login:

https://fcbayern-fr.com/

And install some SSL force plugin to keep your website with HTTPS protocol.

https://wordpress.org/plugins/wp-force-ssl/

Reply
Sofy
Posts: 4057
 Sofy
Admin
(@sofy)
Support Team
Joined: 5 years ago

@ghost,

If the solution mentioned by Robert doesn't help, please send the admin login details to info[at]gvectors email address. I'll ask the developers to check the issue.  

Reply
ghost
Posts: 26
Topic starter
(@ghost)
Eminent Member
Joined: 3 years ago

non cela ne fonctionne toujours pas. 

Reply
Sofy
Posts: 4057
 Sofy
Admin
(@sofy)
Support Team
Joined: 5 years ago
Posted by: @ghost

non cela ne fonctionne toujours pas. 

please send the admin login details to info[at]gvectors email address. I'll ask the developers to check the issue.  

Reply
2 Replies
Sofy
 Sofy
Admin
(@sofy)
Joined: 5 years ago

Support Team
Posts: 4057

@ghost,

Please open a plugin editing feature. More info here:  https://www.ionos.com/community/websites-ecommerce/wordpress/activate-wordpress-theme-and-plug-in-editor/

Reply
ghost
(@ghost)
Joined: 3 years ago

Eminent Member
Posts: 26

@sofy i don't understand

Reply
Page 1 / 4