Notifications
Clear all

wpForo 1.x.x [Closed] Q&A Layout - Answer Count Not Updating when Replying to Posts

17 Posts
3 Users
0 Reactions
4,353 Views
Posts: 7
Topic starter
(@t-tester)
Active Member
Joined: 7 years ago

I think I've done everything you've asked.

See attached screenshots...

I think this software has the best potential I've seen out of any other forum or Q&A. Hope there's a fix, we'll gladly pledge a donation if we can use it.

Thanks.

Robert
Posts: 10522
Admin
(@robert)
Support Team
Joined: 8 years ago

I've not asked to disable all caches. please enable those back, you should only disable the HTML Cache.

If you have cache plugins please disable those, or disable or other plugins and check it again/ All cache plugins should be disabled for forum page.

Posts: 7
Topic starter
(@t-tester)
Active Member
Joined: 7 years ago

Hi, I've turned everything back on except for the html cache.

I don't have any cache plugins.

These are the only plugins I have installed:

AddToAny Share Buttons

Better Search

Caldera Forms

Eazy Login Logo

Meta Slider

Page Builder by SiteOrigin

SI Captcha Anti-Spam

SiteOrigin CSS

SiteOrigin Widgets Bundle

Ultimate Member

WP Email Users

WP-Mail-SMTP

Yoast SEO

 

 

 

Robert
Posts: 10522
Admin
(@robert)
Support Team
Joined: 8 years ago

Do you have JS errors on front-end? Have you tried to disable all plugins and test it again?

Please lave forum URL to allow us debug it.

Posts: 7
Topic starter
(@t-tester)
Active Member
Joined: 7 years ago

No JS errors.

I disabled all plugins and the problem still persists.

To recap: the post count works - its the votes and answer counts that do not work. This leads me to believe it's a coding issue for the Q&A layout. You will see the NEWER posts with answers are not counted in statistics.

Here is the site: americanlandlord . com / community

Thank you.

 

Page 2 / 3