Notifications
Clear all

wpForo 1.x.x [Closed] When I add a topic I will be directed to an error after adding topic then lose everything.

5 Posts
3 Users
0 Likes
538 Views
Posts: 7
Topic starter
(@aaknous179)
Active Member
Joined: 2 years ago
I was creating a topic, had the title, input information, three pictures and added a couple tags. 
 
When I clicked "Add Topic" I got the Screen in the attached picture. And all the data is erased and the topic is gone. 
Topic Tags
4 Replies
Posts: 7
Topic starter
(@aaknous179)
Active Member
Joined: 2 years ago

Image below

1 Reply
(@aaknous179)
Joined: 2 years ago

Active Member
Posts: 7
Chris
Posts: 3650
(@chris)
Famed Member
Joined: 3 years ago

Hi @aaknous179,

Please read this support topic:

https://wpforo.com/community/how-to-and-troubleshooting-2/cant-add-topic-to-wpforo-keep-getting-error-message-sorry-something-wrong-with-your-data/#post-15808,

Also check this post: https://wpforo.com/community/postid/27768/

dimalifragis
Posts: 2568
(@dimalifragis)
Famed Member
Joined: 4 years ago

Also your page is crashing, press F12 to see it:

 

Uncaught TypeError: document.body is null

https://chimpstatic.com/mcjs-connected/js/users/6771ae0edd9d11deb0fe0dca6/aa51715485d7d360d039fd882.js:3 8" role="listitem">    <anonymous> https://chimpstatic.com/mcjs-connected/js/users/6771ae0edd9d11deb0fe0dca6/aa51715485d7d360d039fd882.js :38
https://chimpstatic.com/mcjs-connected/js/users/6771ae0edd9d11deb0fe0dca6/aa51715485d7d360d039fd882.js:4 1" role="listitem">    <anonymous> https://chimpstatic.com/mcjs-connected/js/users/6771ae0edd9d11deb0fe0dca6/aa51715485d7d360d039fd882.js :41