CurtisB
CurtisB
@curtisb
Trusted Member
Topics: 14 / Replies: 30
Reply
RE: Possible Bug: Deselected "Can create topic" in "Accesses" Still Allows Create Topic in "Forum Selector"

Ah, I think maybe I understand what's going on here. So, I changed the "forum access" for JUST the individual forum ("Membership News"), but now I s...

3 months ago
Forum
Reply
RE: Hide Adding Topic Tags Form on a Specific Forum?

Ah, I believe I figured out the solution or at least a workaround: wpForo > Accesses > "Add New Forum Access" Use all the same selectio...

3 months ago
Reply
RE: Remove Parenthesis Around Profile Nicename

@robert That worked perfectly! Thank you! I like the results. Cleaner. Easier to read, easier to copy/paste the nicename when needed for specifi...

3 months ago
Reply
RE: edit your profile information

dimalifragis is correct. I had this same issue. It's a setting (possibly a new one that got turned on by default for us in version 2.0?) in the Spam s...

3 months ago
Reply
RE: Remove Parenthesis Around Profile Nicename

@robert Can you share with me how to do this? I have the "Code Snippets" plugin, is there a line or two of code I can add to it?

3 months ago
Reply
RE: How to (Text) Link to a Member's Profile Account Settings Page

@verek Thank you! Great explanation. Just tried it, and (of course, as you know) it works perfectly.

4 months ago
Reply
RE: How to (Text) Link to a Member's Profile Account Settings Page

@dimalifragis Yes. Apparently, I did mean 6.0.1. The placeholder text in the "Add Topic" field for "WordPress Version" is written as: "e.g. 6.1" an...

4 months ago
Reply
RE: Upgrading to wpForo v.2.0 and the New "Reputation Point Counting"

I believe I misunderstood what this line in your documentation meant in my above post. I believe I now understand this to mean that for those of us ...

4 months ago
Reply
RE: Searching with "Search Entire Posts" Search Type Always Returns "Posts not found"

@chris You know, I did see that nice, easy-to-read green button there that says, "Solve Database Problems." It looked very inviting, and I came clos...

10 months ago
Forum
Reply
RE: Searching with "Search Entire Posts" Search Type Always Returns "Posts not found"

@robert At the top of that "Tables" page you mentioned, I am seeing a bit of "error" information that might be what you meant: Table: wp_wpfo...

10 months ago
Forum
Page 1 / 3