eel
@eel
Estimable Member
Topics: 29 / Replies: 78
Reply
RE: Default Avatar Working On Blog But Not Forum

@sofy perfect. Thank you. All good now. Have a nice day!

4 months ago
Reply
RE: Default Avatar Working On Blog But Not Forum

Sure thing! Working default avatar Broken avatars Thanks!

4 months ago
Reply
RE: Links up top... recent posts link

Thank you! This is resolved.

6 months ago
Forum
Reply
RE: Infection

Very helpful. Thank you!

6 months ago
Reply
RE: Infection

I found these... clicking did not open them. I deleted them  files.jpg

6 months ago
Reply
RE: Infection

I am not very techy but I navigated to the thread(s) to look for anything "off" and I don't see anything. Meaning, all attachments look fine. There...

6 months ago
Reply
RE: Infection

Security by CleanTalk

6 months ago
Reply
RE: Is there a way to designate a "default" image for the forum?

Thank you! But can you elaborate, please? I don't know what to do with the phrase.

6 months ago
Reply
Reply
RE: Stickies and Subforms

Okay. Thanks for clarifying and pointing me towards a solution. Have a great day.

11 months ago
Reply
RE: Stickies and Subforms

@blackraz thank you but that's not what I'm trying to do. I'm sorry I wasn't clear. I am having a class in a private forum. I want to pin official c...

11 months ago
Reply
RE: Stickies and Subforms

Can someone please advise? I am trying to stickie posts in a private forum and not have them take over the main page. Thanks!

11 months ago
Reply
RE: Stickies and Subforms

subform = sub-forum Sorry!

11 months ago
Page 1 / 6