Gal
Gal
@galzil
Trusted Member
Topics: 0 / Replies: 53
Reply
RE: Font-Awesome missing in some places

Thank you very much! The icons are showing, and your replies are super fast.

4 years ago
Reply
RE: Font-Awesome missing in some places

Thanks for the quick response. The: "Unread Posts" icon is showing now, but the reply one is still missing.

4 years ago
Reply
RE: Font-Awesome missing in some places

The site is:/p> Please inform me if you a username and password, There's one on Robert's name

4 years ago
Reply
RE: Missing phrase in the translation

A clearer screenshot: Just after the phrase: view all topics

4 years ago
Reply
RE: Missing phrase in the translation

Thanks for the update, The "Forum Icons" still needs to be added Can you reverse the side of the < sign for RTL?

4 years ago
Reply
RE: Missing phrase in the translation

Another thing, The phrase: Recent Posts It's translated in the header's side but not in the breadcrumbs

4 years ago
Reply
RE: Translation

The Phrase system works great and gives a simple and quick solution, thank you. Please try to find a solution for the PO/MO files solution in future v...

5 years ago
Reply
RE: Translation

I've refreshed the language but it didn't help. I am not using the Phrase system at all, I've double checked these phrases and they are not translated...

5 years ago
Reply
RE: Translation

For "Private", I think it's case sensitive I have no idea why "Unapproved" is not translated.I'm trying to use only the POT file as I'm maintaining t...

5 years ago
Reply
RE: New users don't appear in the users section

Hi Robert, It's not a multi-site installation. The whole thing is very weird, Users that joined 2 days ago where processed properly, while the ones th...

5 years ago
Reply
RE: New users don't appear in the users section

Posted by: Gal I've just upgraded to 1.4.2, once I've done the DB update, the users appeared again. Thank you Apparently I was wrong, It only fixed th...

5 years ago
Reply
RE: New users don't appear in the users section

Posted by: yossik @Gal, your site also has RSS errors. The error is on the comment created by the Cache plugin, very weird

5 years ago
Reply
RE: New users don't appear in the users section

I've just upgraded to 1.4.2, once I've done the DB update, the users appeared again. Thank you

5 years ago
Reply
RE: New users don't appear in the users section

No changes madeNo registrations pluginsNo changesJust one siteCan this be a DB permissions error? I see the new users in WP users table, but not in th...

5 years ago
Reply
RE: New users don't appear in the users section

Important to mention, I've also added the DB indexes manually last week when I upgraded the plugin. PS They also don't appear in the "our newest membe...

5 years ago
Page 1 / 3