JasonToth
@jasontoth
Estimable Member
Topics: 24 / Replies: 66
Reply
RE: Lost styling after a post

Thank you a million!!!!! That worked. If fixed it! Thank you again and Happy New Year!

2 months ago
Reply
RE: Lost styling after a post

I tried to paste the code in and that didn't work... Here is a screenshot.  Screenshot-2024-01-01-at-3.02.51 PM.png

2 months ago
Reply
RE: Lost styling after a post

Thank you so much for looking at this. By the way Happy New Year! When I look at the quote I don't see the exact same code you are referencing. Here...

2 months ago
Topic
Replies: 6
Views: 267
Reply
RE: 2.2.1 creates critical issue on site and don't know how to go back to 2.2.0

@realact Thanks for that on the PHP. Will check into that.

6 months ago
Reply
RE: 2.2.1 creates critical issue on site and don't know how to go back to 2.2.0

Never mind, I just found out why the error. I have a custom Birthday plugin that gVectors created for me and that was causing the error. I will have t...

6 months ago
Reply
RE: How to set up birthday announcements on forum

I would love to see this birthday built into the default system so that it is a supported function and works. I paid to have a custom-built version ma...

12 months ago
Reply
RE: In recent posts it shows the code for custom smilies - {wotf}:wotf056:

Okay, so I just noticed one of the wpForo Emoticons ones is showing, so what about these ones? {blue}:amazed: See attached and here is the link:...

1 year ago
Reply
RE: In recent posts it shows the code for custom smilies - {wotf}:wotf056:

Shoot. In the future maybe adding code for the excerpt that would remove specified items and I could manually add which ones to exclude. Just and idea...

1 year ago
Reply
RE: Login menue stopped working with 2.0.9

Yes, I manually changed the link after this post and it worked again. I had to change it from /%wpforo-login%/ to Seamed a bit odd link but it ...

1 year ago
Topic
Page 1 / 6