Ultimate Member Pro...
 
Notifications
Clear all

[Solved] Ultimate Member Profile Forum Tab is Gone with 2.1.0

7 Posts
4 Users
1 Likes
247 Views
Posts: 5
Topic starter
(@kgw203)
Active Member
Joined: 3 months ago

The Ultimate Member Profile Tab is gone when upgrading from 2.0.9 to either 2.1.0 or 2.1.1.

No other settings have been changed on my end, the tab just disappears... as well as the option to view subscriptions, topics started, etc (this feels important).

thoughts?  is there a new setting in 2.1.0 that I need to tweak/activate?  or is it a bug?

wpForo Version
2.1.0
WordPress Version
6.1.1
Topic Tags
6 Replies
Chris
Posts: 2734
Admin
(@chris)
Support Team
Joined: 2 years ago

Hi @kgw203,

please provide forum URL.

Posts: 5
Topic starter
(@kgw203)
Active Member
Joined: 3 months ago

it's a private forum for members only.  attached are screenshots of the profile bar in 2.0.9 and then gone in 2.1.0

 

1 Reply
Chris
Admin
(@chris)
Joined: 2 years ago

Support Team
Posts: 2734

@kgw203,

I cannot help you without doing any test, please create an account and send the login pas to info[at]gvectors.com email. 

Let me know here that you have sent the email.

Posts: 4
(@thierrynk)
Active Member
Joined: 2 months ago

Hi

I can confirm kgw203 post.

I just installed WpForo on a website with Ultimate Member, and no Forums Tab.

I rolled back to WPForo 2.09 and Forums Tab is OK.

Kind regards
 
Thierry

 

Robert
Posts: 9966
Admin
(@robert)
Support Team
Joined: 7 years ago

@kgw203 and @thierrynk,

Please go to UM Settings > Appearance > Profile Menu and make sure the Forum tab is enabled for the user role you want. Also, please let me know whether you've disabled this tab before.

Page 1 / 2