Notifications
Clear all

wpForo 1.x.x Error when replying/posting after editing a previous post

7 Posts
3 Users
0 Likes
3,823 Views
MicahMathews
Posts: 4
Topic starter
(@micahmathews)
New Member
Joined: 4 years ago

I've noticed that when I edit a post/topic and then try and post a reply in the thread without reloading the page first I get an error (Contact Admin). If I reload the page I can successfully post without issue.

Topic Tags
6 Replies
Sofy
Posts: 4057
 Sofy
Admin
(@sofy)
Support Team
Joined: 5 years ago

Hiย @micahmathews,

Could you please leave an example URL to allow us to check it?ย 

Reply
MicahMathews
Posts: 4
Topic starter
(@micahmathews)
New Member
Joined: 4 years ago

I just had this on the forum here when logging in. I failed the captcha and tried again and it gave me this error:

Error 2252 | Please contact to forum admin.

That's the same error as on my site. I'm thinking it's something to do with JavaScript or AJAX?

On my site I tested it again on this thread:

https://micahmathews.co.uk/index.php/community/general-discussions/discussions-in-this-forum/

I've checked the error logs and there are none from this issue. Hope this helps. ๐Ÿ™‚

Reply
Sofy
Posts: 4057
 Sofy
Admin
(@sofy)
Support Team
Joined: 5 years ago

Hiย @micahmathews,

Please read this support topic:

https://wpforo.com/community/how-to-and-troubleshooting-2/error-2252-please-contact-to-forum-admin/

Reply
MicahMathews
Posts: 4
Topic starter
(@micahmathews)
New Member
Joined: 4 years ago

I'm not sure what the issue is that you're highlighting. Initially this looks like it's a http/https error, but since my settings are all set to https, is the script pulling a http request somehow?

Reply
Page 1 / 2
Share: