Notifications
Clear all

wpForo 1.x.x [Closed] Redirect to the last blog article

5 Posts
4 Users
0 Likes
1,682 Views
Posts: 28
Topic starter
(@pierreto)
Trusted Member
Joined: 8 years ago

Hi,

I have strange problem, linked with cache (i think).

Sometime, when i click on forum post message, i was redirected to the last blog article.

Sometime i just need refresh page to go on forum post, but sometime i can't and need clean cache before it's work.

Before i have this problem often and i use super cache, now i use wprocket but i still have this problem.

My forum : https://toutelathailande.fr/forum/

4 Replies
Robert
Posts: 10478
Admin
(@robert)
Support Team
Joined: 8 years ago

Hi pierreto,

I'm sorry but we can't help with this kind of issues. This depends on tons of things and they are site specific. We'll check wpForo with all cache plugins and try to find this issue for future troubleshooting.

Posts: 316
(@1sharonkat)
Reputable Member
Joined: 7 years ago

 @pierreto,

Check the uninstall documentation steps of super cache. It leaves a lot of garbage behind that needs to be cleaned manually (so is my understanding).

Posts: 25
(@jdiaz)
Eminent Member
Joined: 7 years ago

Try uninstalling modules that use rewrites, in my case was Tribe's Events Calendar causing it, looks like wpforo needs to have rewrites to avoid these kind of issues.

Posts: 28
Topic starter
(@pierreto)
Trusted Member
Joined: 8 years ago

Thanks for all your advice!

I'll see the uninstall documentation steps of super cache.