Notifications
Clear all

wpForo 1.x.x wpforo login button disappeared

6 Posts
3 Users
1 Likes
686 Views
eggsplain
Posts: 16
Topic starter
(@tumph)
Active Member
Joined: 2 years ago

Hey All,

 

I have run into an issue where my login button seems to have been disappearing. As shown here, my login button used to be in this location but seems to have disappeared. My site has been running fine for the past 3 months until now. Does anybody know the cause for this and how to fix it? 

Thanks!

 

 

PS - my website is called https://eggsplain.us   if anyone thinks it's an internal issue and wants to check it out via inspect.

5 Replies
dimalifragis
Posts: 1426
(@dimalifragis)
Noble Member
Joined: 2 years ago

It seems that some update of wpForo or Wordpress did that to me also. You are the 3rd having this ...

https://wpforo.com/community/how-to-and-troubleshooting-2/lost-the-menu/

You will have to re-create/fix them manually. Check if the wpForo menu is active in Menus....

Reply
eggsplain
Posts: 16
Topic starter
(@tumph)
Active Member
Joined: 2 years ago

Yup. I think it was an update issue. I downloaded a rollback plugin and rolled back wpforo to an older version, and then reupdated it and got it to work again. Thanks for the help!

Reply
1 Reply
Robert
Admin
(@robert)
Joined: 6 years ago

Support Team
Posts: 9334

@tumph,

This is a cache issue. And the cache was reset while you were downgrading and updating. If you have any cache plugin you should exclude wpForo forum page from your cache plugin. Here is the full information: https://wpforo.com/community/faq/wpforo-and-cache-plugins/

And here is a similar case: https://wpforo.com/community/how-to-and-troubleshooting-2/login-register-links-disappeared-from-menu/

Reply
dimalifragis
Posts: 1426
(@dimalifragis)
Noble Member
Joined: 2 years ago

@robert Not a caching issue.

Reply
1 Reply
Robert
Admin
(@robert)
Joined: 6 years ago

Support Team
Posts: 9334

@dimalifragis,

As I mentioned above, this is a good example of how it could be a cache issue as well: https://wpforo.com/community/how-to-and-troubleshooting-2/login-register-links-disappeared-from-menu/

Reply
Share: