Notifications
Clear all

wpForo 1.x.x [Closed] "You have no new notifications" is missing in translate panel

20 Posts
5 Users
0 Likes
997 Views
Arskrigicioniec
Posts: 25
Topic starter
(@arskrigicioniec)
Eminent Member
Joined: 4 years ago

I can't find this phrase on the translating panel of the plugin and to translate it. There is a similar "You have no new notification" with ID 664 but this one isn't working.

19 Replies
Sofy
Posts: 4306
 Sofy
Admin
(@sofy)
Support Team
Joined: 6 years ago

Hi @arskrigicioniec,

Please navigate to Dashboard > Forums > Dashboard admin page, click on the "Rebuild Phrases" button, then try to find and translate the phrase. 

Arskrigicioniec
Posts: 25
Topic starter
(@arskrigicioniec)
Eminent Member
Joined: 4 years ago

It works, thanks.

Arskrigicioniec
Posts: 25
Topic starter
(@arskrigicioniec)
Eminent Member
Joined: 4 years ago

There is a new problem – the same untranslated thing after I press on the notification bell. Rebuilding phrases doesn't help. 

3 Replies
Sofy
 Sofy
Admin
(@sofy)
Joined: 6 years ago

Support Team
Posts: 4306

@arskrigicioniec,

just try to add the phrase manually by using the [Add new] button. 

IMPORTANT: If you did some change in phrases, please don’t forget to delete phrase cache in Dashboard > Forums > Dashboard admin page.

 

Arskrigicioniec
(@arskrigicioniec)
Joined: 4 years ago

Eminent Member
Posts: 25

@sofy I did it, added a new phrase and cleared the cache, and it still doesn't work – after I click the bell, the translation on popup bell is missing. Before I click, the translation exists, despite of it's the same phrase "You have new notifications" in both cases.

 

Moderator
(@martin)
Joined: 8 years ago

Support Team
Posts: 986

Hi @arskrigicioniec,

We'll fix this in the next 1.7.1 version release. Please wait for a few days, it comes very soon.

 

Robert
Posts: 10503
Admin
(@robert)
Support Team
Joined: 8 years ago

Hi @arskrigicioniec,

We didn't find any bugs here. There are thew phrases, you should make sure both are translated in your phrases system:

  • You have no new notification
  • You have no new notifications
12 Replies
Arskrigicioniec
(@arskrigicioniec)
Joined: 4 years ago

Eminent Member
Posts: 25

@robert, both are translated, see the screenshot. Pay attention, that the bug appears in popup on the bell after the bell is clicked. Before click I have translation. I can send you an email with login and pass for test accound that has this bell on my forum.

 

Moderator
(@martin)
Joined: 8 years ago

Support Team
Posts: 986

@arskrigicioniec,

The phrase you see is different, those are:

  • You have new notifications
  • You have a new notification

 

But you have translated these:

  • You have no new notification
  • You have no new notifications
Arskrigicioniec
(@arskrigicioniec)
Joined: 4 years ago

Eminent Member
Posts: 25

@martin, my bad, I did a wrong screen. Those phrases are translated as well.

 

Arskrigicioniec
(@arskrigicioniec)
Joined: 4 years ago

Eminent Member
Posts: 25
Robert
Admin
(@robert)
Joined: 8 years ago

Support Team
Posts: 10503

@arskrigicioniec,

Ok, now, delete all caches, delete phrase caches in Dashboard > Forums > Dashboard, then delete JS/CSS optimizer plugins cache and check. Then leave your website URL. This must work.

 

Arskrigicioniec
(@arskrigicioniec)
Joined: 4 years ago

Eminent Member
Posts: 25

@robert, I did it and it still doesn't work 🙁

https://strategycon.ru/community/

 

Robert
Admin
(@robert)
Joined: 8 years ago

Support Team
Posts: 10503

@arskrigicioniec,

Could you please disable the Autoptimizer?

 

Robert
Admin
(@robert)
Joined: 8 years ago

Support Team
Posts: 10503

@arskrigicioniec,

Also, please fix these errors:

(@anonymous20)
Joined: 8 years ago

Noble Member
Posts: 1602

or in you MUST for some reason use an optimizer, Fast Velocity plugin worked better for me.

Arskrigicioniec
(@arskrigicioniec)
Joined: 4 years ago

Eminent Member
Posts: 25

@robert, I disabled Autooptimizer but it doesn't repair the translation. About these errors, I don't know how to fix them.

 

Arskrigicioniec
(@arskrigicioniec)
Joined: 4 years ago

Eminent Member
Posts: 25

about these erorrs, I found they are generated by Ads for WP plugin. I tried to turn it off and errors dissapeared but it also didn'tt repair the translation/

Robert
Admin
(@robert)
Joined: 8 years ago

Support Team
Posts: 10503

@arskrigicioniec,

Ok, we'll continue checking it.