wpForo 2.1 is relea...
 
Notifications
Clear all

[Closed] wpForo 2.1 is released!

51 Posts
10 Users
27 Likes
2,133 Views
Cotner
(@cotner)
Posts: 104
Estimable Member
 

Posted by: @robert

Posted by: @cotner

It's been weird... nothing else has change on my site. It was just as I updated that it got bad.

I am moving to a new host in December. One that handles WP much better. So fingers crossed!

In any case, try the 2.1.1 version.

This fixed the server load issues right away! The 1min average is way down and the 15min average is going down quickly as well!

 

 

 
Posted : 10/11/2022 3:11 pm
Macky and Robert reacted
Robert
(@robert)
Posts: 9966
Support Team Admin
Topic starter
 

Posted by: @cotner

Posted by: @robert

Posted by: @cotner

It's been weird... nothing else has change on my site. It was just as I updated that it got bad.

I am moving to a new host in December. One that handles WP much better. So fingers crossed!

In any case, try the 2.1.1 version.

This fixed the server load issues right away! The 1min average is way down and the 15min average is going down quickly as well!

Ok, then it was caused by multiple AJAX requests from forum widgets.

 

In case you want to say thank you !)
We'd really appreciate and be thankful if you leave a good review on plugin page. This is the best way to say thank you to this project and support team.

 
Posted : 10/11/2022 3:12 pm
Cotner and Macky reacted
Cotner
(@cotner)
Posts: 104
Estimable Member
 

Posted by: @robert

Ok, then it was caused by multiple AJAX requests from forum widgets.

That was it... My 15min load number is now back to normal at .85!

 

 
Posted : 10/11/2022 4:01 pm
Plop6901
(@plop6901)
Posts: 30
Eminent Member
 

@robert thx a lot for the new update. Thx for your reactivity. 

 

 
Posted : 10/11/2022 4:04 pm
RealAct
(@realact)
Posts: 176
Reputable Member
 

Posted by: @dimalifragis

@plop6901 You can always go back to 2.0.9 safely.

Unfortunately not always, we had an issue where many forum pages such as user profile pages, members directory and others were returning a 404 page after reverting to the previous version. Rewriting permanent links, soft /hard, cleaning cache  etc, would not work. Not sure, perhaps I should have waited and tried other things.

Had to recover the site from the previous day backup, so there was some data lose. So Make SURE, to always make backups before attempting reverts.

 

 
Posted : 10/11/2022 5:53 pm
RealAct
(@realact)
Posts: 176
Reputable Member
 

Posted by: @dimalifragis

@percysgrowroom Well quoting was not always easy as it was. Editing a post with quotes inside was a mess.

Even for people that know how to use it.

I have to agree on this one.

 

 
Posted : 10/11/2022 6:01 pm
dimalifragis and reacted
Page 4 / 4