Jasper
@jasper
Eminent Member
Topics: 6 / Replies: 22
Reply
RE: Can't Delete Members

@sofy Okay, thanks.I added a new user directly from WP Admin (i.e. not through wpForo membership) and I had the same problem. If I deactivate Elemento...

2 weeks ago
Reply
RE: Can't Delete Members

As expected, Elementor were no help. As soon as they see that a third-party plugin is involved, they close the case!The only way I can get it to work ...

2 weeks ago
Reply
RE: Can't Delete Members

@sofy Great, thanks.I've contacted them and tried Elementor 'Safe Mode' and deactivating all plugins except Elementor/Pro but there's no change.

2 weeks ago
Reply
1 month ago
Reply
RE: How to Change Colour of Member Name

Okay, with a little experimentation, I've done it.I used:#wpforo #wpforo-wrap #wpforo-stat-body .wpf-newest-member a{color: #c60000 !important;}and#wp...

1 month ago
Reply
RE: How to Change Colour of Member Name

Maybe there's some sort of conflict with Elementor. I'll try fiddling around with the codes and see if I can get something to happen. Thanks for your ...

1 month ago
Reply
1 month ago
Reply
1 month ago
Reply
RE: How to Change Colour of Member Name

Correction:I just looked at the code in 'Inspect' and now 'Currently viewing this topic 1 user' and the member's name have both changed colour, but on...

1 month ago
Reply
RE: How to Change Colour of Member Name

@sofy Exactly the same result as in my previous message.This is the code I used to successfully change 'Our newest member:', in case it helps:#wpforo ...

1 month ago
Reply
RE: How to Change Colour of Member Name

@sofy No, both of those screenshots are without your code.If I add thiscode: #wpforo #wpforo-wrap .wpf-topic-visitors p.wpf-viewing-users a {color:#8...

1 month ago
Reply
RE: How to Change Colour of Member Name

Screenshot attached  Screenshot-200.png

1 month ago
Reply
RE: How to Change Colour of Member Name

@sofy HiThanks for the quick response. This CSS changed the colour of the wording 'Currently viewing this topic 1 user( ), but not the nam...

1 month ago
Reply
RE: Vulnerability found in 2.2.7

@robert Thanks. I'll hit 'ignore' on the next scan.

6 months ago
Forum
Reply
RE: Vulnerability found in 2.2.7

@dimalifragis I have server-side WAF as well as the Defender Pro firewall. I think another might be overkill!

6 months ago
Forum
Page 1 / 2