Notifications
Clear all

[Solved] Missing Forum Statistic Info

6 Posts
3 Users
1 Likes
309 Views
Posts: 6
Topic starter
(@misticjeff)
Active Member
Joined: 1 year ago

Ever since the update to 2.2.2 i'm missing the 'latest post' in the forum information/statistics bar at the bottom of the forum page.  Any insight on why this may be?  Not a huge deal but thought i'd bring it up.

Topic Tags
5 Replies
Robert
Posts: 10503
Admin
(@robert)
Support Team
Joined: 8 years ago

It seems the latest post is not visible for guests of for certain usergroup.

Please create another topic in a public forum and check it again. 

Also, delete all wpForo caches in wpForo > Overview admin page.

4 Replies
(@misticjeff)
Joined: 1 year ago

Active Member
Posts: 6

@robert Thanks Robert.  It must having been a caching issue as I was logged in as Admin when I took that screenshot so no reason it should not have been visible.  I any case, it is showing now.  Appreciate your time.

dimalifragis
(@dimalifragis)
Joined: 4 years ago

Famed Member
Posts: 2593
(@misticjeff)
Joined: 1 year ago

Active Member
Posts: 6

@dimalifragis The Spotify is what it is... for the other error, if I had a clue how to fix it, I probably wouldn't be posting in this forum 😉 🤣

dimalifragis
(@dimalifragis)
Joined: 4 years ago

Famed Member
Posts: 2593

Posted by: @misticjeff

@dimalifragis The Spotify is what it is... for the other error, if I had a clue how to fix it, I probably wouldn't be posting in this forum 😉 🤣

 

The syntax error comes from

 

"jQuery(‘.mobile-menu’).click(function(){"

Not sure from what comes from, but it could be Optimizations from Litespeed caching or some other optimization.

BUT you should find and fix it, since it is actually a crash 🙂

Maybe disabling some plugins and see what is to blame? Not hard to find it, if you want to.