Notifications
Clear all

[Solved] The "user_display_name" shortcode not resolving correctly in 2.0

30 Posts
7 Users
3 Reactions
1,716 Views
Posts: 18
(@ddryo_loos)
Eminent Member
Joined: 2 years ago

Still no improvement in 2.0.4.

Chris
Posts: 3650
(@chris)
Famed Member
Joined: 3 years ago

Who has email shortcode issues: Please check the below FAQ topic:

https://wpforo.com/community/faq/wpforo-email-shortcodes/

5 Replies
dimalifragis
(@dimalifragis)
Joined: 4 years ago

Famed Member
Posts: 2609

@chris We did, still some help on what to do?

Chris
(@chris)
Joined: 3 years ago

Famed Member
Posts: 3650

@dimalifragis,

in which email user_display_name doesn't work?

dimalifragis
(@dimalifragis)
Joined: 4 years ago

Famed Member
Posts: 2609
Posted by: @chris

@dimalifragis,

in which email user_display_name doesn't work?

I have only see the issue in New Topics Notifications, still it may exist in other places.

While the info from BlackRaz is ok, it is a bit hard to understand what to do and what and where to change.

Or an update will fix this? If not, we have to modify several sites 🙂

Chris
(@chris)
Joined: 3 years ago

Famed Member
Posts: 3650

@dimalifragis,

We are working on this, but we need an admin permission for a not working website.

As in our forums, wpForo, wpDiscuz, gVectors we didn't get any issues.

dimalifragis
(@dimalifragis)
Joined: 4 years ago

Famed Member
Posts: 2609

@chris Got it, no problem, since this is not a major issue.

Robert
Posts: 10522
Admin
(@robert)
Support Team
Joined: 8 years ago

@ddryo_loos,

We've done lots of testings and didn't find such problem. So, this is a website specific issue and depends on some configuration. Please send the admin login details to support[at]gvectors.com to let us do a deeper debug and find the problem reason.

dimalifragis
Posts: 2609
(@dimalifragis)
Famed Member
Joined: 4 years ago

@robert @chris

I'm not resolving correctly ?

Shall i see a doctor?

🥀

1 Reply
Robert
Admin
(@robert)
Joined: 8 years ago

Support Team
Posts: 10522

🤣

Posts: 18
(@ddryo_loos)
Eminent Member
Joined: 2 years ago

@robert

Understood. I will check my environment again.
What codes can you imagine that might be affected?

In the meantime, here are a few more details about my symptoms.

  • The shortcode does not work properly in the "New Topic Notification" notification email.
  • The problem is with the notification email to the administrator. (I haven't checked with the actual subscribed users yet.)
  • The [user_display_name] is not expanded and the shortcode is displayed as is.
  • [topic_body] is empty and nothing is displayed.

Translated with www.DeepL.com/Translator (free version)

Page 2 / 3