hbk747
@hbk747
Trusted Member
Topics: 16 / Replies: 19
Reply
RE: Elementor widget not showing on mobile.

Hello, That is object cache pro. It does not have any exclusion option. There has to be another way.

1 month ago
Reply
RE: Login link question.

@sison2466 @sofy I was checking online and there is a way to edit the registration email. You can change the text. For wpforo users in the email setti...

3 months ago
Reply
RE: Login link question.

@sofy Hello, thank you for your reply. I have talked to the plugin developers and they are saying that is not possible. However I have another semi-so...

3 months ago
Reply
RE: Login link question.

@tutrix Hello. Thanks for your reply. Even if the wpforo link is not a custom one, is there a way to change my website's link. I don't want people to ...

3 months ago
Reply
RE: Login link question.

@tutrix I was talking about this issue. Id be very grateful if you could help.

3 months ago
Reply
RE: How to remove website section from profiles

@tutrix Thank you! is it possible to remove the Specify avatar by URL part from profile section as well? I feel like people could exploit or troll...

3 months ago
Reply
RE: You are not permitted to view this attachment

Thank you @tutrix you legend. You solved my other website section problem as well so thank you again. Could you help me find a solution to this? ...

3 months ago
Reply
RE: Login link question.

@gorgeousjorge Thank you for trying to help me. Unfortunately when I tried adding the code in the functions.php as @sofy suggested, it did not work on...

3 months ago
Reply
RE: Login link question.

@sofy See it doesnt work? When someone registers and/or requests new password, this is the email that they recieve from my website: To reset your p...

3 months ago
Reply
RE: Login link question.

@sofy These options were already enabled. As I mentioned the custom login link shows up when someone registers or requests a new password. For examp...

3 months ago
Reply
RE: Forum appearance not correct

@sofy Also yes my wpforo is updated. I checked on my staging website which is an exact copy of my live website (it also has object cache pro) and ther...

3 months ago
Reply
RE: Forum appearance not correct

@sofy As the other member mentioned, the issue is from Object cache pro. I cannot disable this plugin because it is good for speed. I asked cloudways ...

3 months ago
Reply
RE: Forum appearance not correct

@sofy Hello, as mentioned in my first post I have already added the exclusions to wprocket, however some of the forums are not appearing correctly. Pl...

3 months ago
Reply
RE: Forum appearance not correct

@dimalifragis I checked Object cache's groups and this is what I found: I do not see wpforo anywhere. advanced_ads_groups_relationshi...

3 months ago
Page 1 / 2