Notifications
Clear all

wpForo 1.x.x Remember Me Not Working

4 Posts
3 Users
0 Likes
168 Views
mattpatten
Posts: 6
Topic starter
(@mattpatten)
Active Member
Joined: 3 years ago

Whenever my members click Remember Me when logging in to wpforo, it never remembers their login. If they close the browser they have to log back in. Same if they navigate away from the page.

wpForo Version
1.9.9.1
WordPress Version
6
7.4.29
5.7.38
Topic Tags
3 Replies
Martin
Posts: 863
Moderator
(@martin)
Support Team
Joined: 6 years ago

Hi @mattpatten,

Please let me know what plugins do you use.

Also, please make sure the forum page has been excluded from your cache plugin. More info: https://wpforo.com/community/faq/wpforo-and-cache-plugins/

Reply
mattpatten
Posts: 6
Topic starter
(@mattpatten)
Active Member
Joined: 3 years ago
  • Cloudflare version 4.9.1
  • Contact Form 7 version 5.5.6.1
  • Disable User Login version 1.0.0
  • Email Address Encoder version 1.0.22
  • GS Logo Slider Lite version 3.3.4
  • Master Slider version 3.8.1
  • NextGEN Gallery version 3.26
  • Simple Local Avatars version 2.4.0
  • The Events Calendar version 5.16.0
  • User Login History version 2.1.0
  • WP Mail SMTP 3.4.0
  • wpForo version 1.9.9.1
  • wpForo Advanced Attachments version 2.1.2

Everything was working fine until around the time of installing the wpForo Advanced Attachments plugin. Might be unrelated, but that is really the only addition to the site for the last 4 years.

Reply
Robert
Posts: 9334
Admin
(@robert)
Support Team
Joined: 6 years ago

Hi @mattpatten

I think the problem comes from one of these plugins:

  • Cloudflare version 4.9.1
  • Disable User Login version 1.0.0
  • User Login History version 2.1.0

 

Please deactivate these plugins and check it again.

Please note, that the "Remember me" feature is the WordPress core feature, this has zero relation to wpForo. if you disable wpForo then open the default login page /example.com/wp-login.php and check it, you'll find the same issue. So you should open a support topic in WordPress Support forum.

Reply
Share: