Notifications
Clear all

wpForo 1.x.x [Solved] Problems after the update

24 Posts
8 Users
6 Likes
3,045 Views
DNkRockzzzzZ1
Posts: 18
(@dnkrockzzzzz1)
Active Member
Joined: 3 years ago

I have problems too. My page isn´t showing correctly since the update. Please have a look at it. I clicked the button for the css update and updated the addons

wpForo Advanced Attachments and wpForo Embed.

https://www.casinotricks24.net

1 Reply
VereK
(@verek)
Joined: 5 years ago

Honorable Member
Posts: 380

@dnkrockzzzzz1

Exactly the same looking issues.

No Cloudflare on my site.

dimalifragis
Posts: 1453
(@dimalifragis)
Noble Member
Joined: 2 years ago
1 Reply
DNkRockzzzzZ1
(@dnkrockzzzzz1)
Joined: 3 years ago

Active Member
Posts: 18

@dimalifragis

I have deactivated any caching for the forum. Using only Cloudflare. But before the update which I was doing today, the page was working finde.

DNkRockzzzzZ1
Posts: 18
(@dnkrockzzzzz1)
Active Member
Joined: 3 years ago

Please help me fast because the page is live!

2 Replies
Sofy
 Sofy
Admin
(@sofy)
Joined: 5 years ago

Support Team
Posts: 4057

@dnkrockzzzzz1,

Please check the important update notes:

  • wpForo 1.8.0 is not compatible with old versions of addons. Please update addons right after the wpForo update and delete all caches. The wpForo Polls addon cannot even be activated with wpForo 1.8.0. In case you your license key is expired and you cannot update addons, we recommend do not update wpForo or just renew your addons license keys.
  • Some JS and CSS files are changed, please refresh (press Ctrl+F5) on forum front-end twice to reset browser cache, otherwise, you'll see the crashed design.
  • If you have a Cache or Minifier/Optimizer plugins please delete all caches after wpForo update.
  • If you use CDN and found some issue please purge it.
  • Forum template files are modified. The modifications were made in search and some profile template files. If you have the old customized copies of mentioned template files in your WP theme /wpforo/ folder please update them.

 

Mondesensuel
(@mondesensuel)
Joined: 6 years ago

Trusted Member
Posts: 51

@sofy Same problem...
Error 404 for the adress of the forum, but not the adress of the website...

 

I delete wp_foro poll, download the new plugin in gvectofs, install it and activate it. But nothing.

I use wp_rocket, I clean all cache, nothing.

DNkRockzzzzZ1
Posts: 18
(@dnkrockzzzzz1)
Active Member
Joined: 3 years ago

Interesting is, when you open the forum included in a Page like here https://www.casinotricks24.net/forum/ it is showing normal. But if you activate forum only in the settings it makes the error on the root domain https://www.casinotricks24.net

1 Reply
VereK
(@verek)
Joined: 5 years ago

Honorable Member
Posts: 380

Found that too. But, check a topic on either format and you will find that it's still broken.

Example: https://www.casinotricks24.net/allgemeines/alles-zur-sog-log-datei/

Martin
Posts: 866
Moderator
(@martin)
Support Team
Joined: 6 years ago

@dnkrockzzzzz1, @verek, @mondesensuel,

I think we found the design crashing problem maker. This issue only exists if you enabled the "Turn WordPress to wpForo" option in Forums > Settings > General Tab. So just confirm that all you use the same option. We're preparing the update, you don't need to disable that option.

Page 2 / 3
Share: