Notifications
Clear all

wpForo 1.x.x [Solved] Reply does not insert user name anymore (since 1.9.9)

6 Posts
3 Users
1 Likes
1,137 Views
Posts: 4
Topic starter
(@wpforofan2)
Active Member
Joined: 3 years ago

Replying to a topic or quoting some topic content (by marking the content to quote) did insert the @username of the topic poster in all previous versions. Since the update to 1.9.9. this nice feature is gone.

I feel this is a bug or is this intended for a worse user experience 😉 🤔

5 Replies
Posts: 986
Moderator
(@martin)
Support Team
Joined: 8 years ago

@wpforofan2,

This is not a bug. I think you've disabled the "Show Member Mention Nicknames" option in Dashboard  >Forums > Settings > Features tab. Try to enable it, we've connected the @nickname inserting feature with this option in 1.9.9 version:

 

3 Replies
(@wpforofan2)
Joined: 3 years ago

Active Member
Posts: 4

@martin Thanks for the super quick reply.

The setting is unchanged and correct, see attached. It was working well before the update.

I've also just tried to set it off and back on again (saving settings in between) - to no avail. So I fear it's a bug.

You can verify here: https://eblocker.org/community/

Thanks very much.

Moderator
(@martin)
Joined: 8 years ago

Support Team
Posts: 986

@wpforofan2,

Please read my reply again, I've updated it a few minutes ago, you've checked a wrong option.

(@wpforofan2)
Joined: 3 years ago

Active Member
Posts: 4

@martin Buddy, you posted the wrong screenshot misleading me!

Now with the right screenshot - and the right setting it works again. Thanks very much.

dimalifragis
Posts: 2577
(@dimalifragis)
Famed Member
Joined: 4 years ago

there are also errors in the page:

 

Uncaught ReferenceError: jQuery is not defined

https://eblocker.org/community/:72 7" role="listitem">    <anonymous> https://eblocker.org/community/ :727

community:727:1

https://eblocker.org/community/:72 7" role="listitem">    <anonymous> https://eblocker.org/community/ :727